de där dagarna som kallas livet, Inredning, kök

lampflytt, läsförmåga och annat

Den här dagen har gått såå snabbt men ändå känns det som att jag har hunnit med mycket. Man presterar som bäst under stress….eller? Lite nojig bara när jag inte kunde hitta kvitto från ett objektiv som jag hade på kameran som blev stulen men i dessa lägen är det så himla skönt att ha bloggen. Jag höll på att bli tokig när jag inte kunde hitta någon info kring det här inköpet och så fick jag för mig att söka i bloggen och då, dra mig baklänges, så fick jag till och med fram vilken dag jag köpte det och bitarna föll på plats.

Processed with VSCO with m3 preset

Jag fick också för mig att byta plats på lamporna. Har gått och stört mig lite sedan jag lade ut de där bilderna på köket. Det kändes inte hundra rätt när jag såg det men genom att kolla på bilderna x antal gånger så bestämde jag mig för att byta plats på lamporna och tycker det gjorde stor skillnad. Kanske bara jag som ser det men det ger köket en lite annan touch tycker i varje fall jag.

Skönt att återgå till lite vardag faktiskt även om jag är ledig från mitt ordinarie jobb, detta år har Båstad och Ängelholm olika lovveckor men i och med att barnen var lediga hela förra veckan i och med att K var ledig och jag var sjuk så kan jag med gott samvete ta denna veckan till att komma igång med mitt lilla företag. Påsken blev inte smashing för vår del och vi fick ställa in ALLA trevliga planer som vi hade. Och det var fre-mån. Riktigt trist faktiskt! Men, men det går fler tåg. Nu ska jag se till att värma tomatsoppan från igår innan K och banen kommer hem från Väla. Julian har varit duktig och läst två böcker (ungdomsböcker) och blir därför belönad med ett par skor (CR 7 -viktigt!!) Alla sätt är bra när det kommer till att uppmuntra barn till läsning. Alba kämpar på hon också och hon önskar sig en Playmobilleksak när hon har läst ut sina två böcker.

Kram så länge!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply