de där dagarna som kallas livet, livet i familjen

Lata dagar

Vår lilla Rut hon vilar mest hon. Idag var vi dock och köpte ett litet koppel till henne så att hon kan hänga med oss när vi är utomhus eftersom hon är väldigt sällskapssjuk. Här inne älskar hon att ligga i vår säng eller i soffan och sola sig i eftermiddagssolen. Det ser så himla gulligt ut!

Rut

Dock är hon väldigt risig i kistan vilket jag aldrig har varit med om förr hos kattungar. Hon till och med fiser för jämnan. Kattprutt är verkligen ingen höjdare kan jag lova, blääää. Vi har testat att ge henne den allra mildaste mat, något pulver som ska stabilisera tarmarna och hon är avmaskad och vaccinerad. Vi får väl hoppas att det är något som växer bort för hon var tydligen inte alls dålig i magen när hon bodde med sin mamma. Kanske någon av er som har erfarenhet av detta och kan vara behjälpliga?

Rut3

Hur som helst är hon hela familjens lilla kelgris och Bruno och hon har blivit fina vänner. Så mysigt att se små barn och djur ❤️

Rut2

Idag har vi bara hängt här hemma och barnen har lekt med kompisar. Det är verkligen guld att ha en trädgård! Ikväll har vi en slappekväll och barnen kollar film och bakar chokladbollar (igen) och jag slösurfar på datorn.

Kram ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Angelica 21 juli, 2017 at 10:07

  Vilken sötnos ❤️
  Hoppas magproblemet går över. Vi hade inte sån tur…
  Köpte en kattunge förra hösten. Han hade mycket diarré och jag trodde det var pga stress efter flytten, kattungar kan tydligen reagera på stora förändringar med dålig mage.
  Tyvärr blev det bara sämre och sämre till slut kunde han inte ens hoppa upp i soffan utan att bajsa på sig 😢
  Tog honom till vet som tog avföringsprov och blodprov. Visade sig att han bar på ett Corona virus och en elak magbakterie. Fanns inget att göra så vi fick ta bort honom efter bara haft honom hos oss i ett par veckor. Hemskt och dyrt kan jag lova !
  Nu har vi gått vidare och nu bor lilla Bosse hos oss sen några mån ❤️
  Hoppas det vänder men om det inte gör det så ta henne till vet i tid, dom blir lätt uttorkade.
  Kram

  • Reply Rebecca 22 juli, 2017 at 08:04

   Vad hemskt! En riktig mardröm. Jag håller tummarna för att det lugnar sig men jag ringa veterinären på måndag.

 • Reply I mitt huvud 21 juli, 2017 at 17:17

  Vilken sötnos!!! <3
  Prata med en veterinär om hennes mage, så där ska hon ju inte behöva ha det.

  • Reply Rebecca 22 juli, 2017 at 08:03

   Ja, jag ska ringa veterinären på måndag och se vad hon säger ❤️

  Leave a Reply