Uncategorized

Lily of the valley 

Häromdagen begav jag mig till skogen för att plocka blommor. Tog cykeln och bara njöt av vad naturen har att ge. Visst är väl försommaren den absolut härligaste tiden på året. Jag tycker att alla dofter och färger ger så mycket energi och inspiration. 


Som barn hade jag inget ställe i närheten av mitt hem där jag kunde plocka liljekonvalj utan vi behövde köra en bit. Nu känns det som att jag bor i liljekonvaljhimlen eller något liknande. Här finns nämligen massvis ❤️Jag plockade så att det räckte till ett par buketter varav den ena får stå vid min säng. Eftersom jag sover ganska lätt (små barn i sängen) vaknar jag en del under natten och det är en fröjd att känna doften varje gång. Den får mig onekligen på gott humör. Det gäller verkligen att njuta så länge den här tiden varar. 


Igår efter att jag kom hem från Göteborg hade K gjort äkta, tunn italiensk pizza med parmaskinka, mozzarella och ruccola och våra vänner Sofia & Sonja från Karlskrona var på besök. Vår extended family (hälften av dem) som vi saknar så mycket. Underbart att kunna käka tillsammans och prata en massa massa. Det ger energi det också. Nu har K tagit barnen på match så jag har två timmar själv till mitt förfogande. Känns mycket lyxigt! 

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply