kläder och mode

Lite efter-jobb fräsch

Måndag och brasan är tänd och barnen är klara med aktiviteter och läxor. Alba har tränat inför en muntlig redovisning och det tycker jag är så kul att lyssna på. K är hemma efter att ha jobbat hela natten mellan 01.00-08.00. Lyxigt att vara pilot. Verkligen! Not…….

Jag fick lite frågor om jag inte kunde visa mer av håret och det är klart att jag kan! Inte sådär superstylat och lite after workish men det går nog ändå att bilda sig en uppfattning om just ombren. Jag har tvättat det för att få bort det där riktigt mörka och då kändes det med ens mycket bättre.

01102017-4V5A4644

Som ni ser så är det mörkare i botten än i topparna.

01102017-4V5A4646 Och mörkare där fram än där bak.

01102017-4V5A4667

01102017-4V5A4673

Så himla jobbigt att fota nu när höstrusket är här på allvar. Nu börjar det bli ont om naturligt ljus. Idag har det öst ner hela dagen och då är det extra skönt med den där öppna spisen. Värmen från den är något alldeles extra. Ikväll blir det en tidig kväll. Den där förkylningen har inte riktigt velat ge sig totalt, näsan bråkar fortfarande lite med mig men det går åt rätt håll. Det känns som att varenda gång jag kommer igång ordentligt med träningen så är det något som kommer emellan.

Kram & sov gott!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Ekenäsliv 3 oktober, 2017 at 14:46

  Superfint!!!
  Jag klippte av mitt för 1,5 månad sen, kort i nacken men ändå som page framtill.
  Sååå skönt med förändring 🙂
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

 • Leave a Reply