familj, Inredning

lite fredagsinspo

Ytterligare ett kollage med produkter från Ellos kommer här. Håll till godo:) Det är sånt här jag roar mig med på kvällarna när barnen har somnat, jobbet är klart och jag inte har någon ny bok att läsa på g.

[Från vänster kuddar med blad, lampan Lisa 199:-, mattan Pomona 699:-, förvaringsburk 169:- samt borden som jag visade tidigare 549-599:-.]

Idag har vi haft en väldigt skön eftermiddag barnen och jag. På fredagar slutar jag tidigt och vi fick en soft eftermiddag här hemma. Brunobusen älskar att bada badkar så det roade han sig med en stund. Sedan tog jag god tid på mig att laga mat; i kväll blev det lasagne efter barnens önskemål. Själv önskade jag något annat än tacos. Typ precis vad som helst bara jag slipper det! Känns som att vi har ätit det varenda vecka sedan vi kom tillbaka till Sverige. Nu slappar vi framför TV:n och den lille ska snart stänga ner Dora och dricka välling.

Ha en riktigt skön kväll!
Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Ekenäsliv 6 februari, 2015 at 21:59

  Härlig inspo!
  Bordet föll jag för så det har jag redan klickat hem, men det kommer inte förrän i april, men den som väntar på ngt gott;-)
  Ha en fin helg!
  Kram Anna
  http://www.ekenasliv.se/2015/02/varje-dag-lite-battre/

 • Leave a Reply