de där dagarna som kallas livet

lite helg

Jo, men visst skingrade sig molnen och gårdagen blev strålande. Precis som denna söndag också verkar att bli. Gårdagen spenderades mestadels utomhus och barnen hoppade i vattenspridaren. Det måste ju tyda på varmare vindar, inte sant. Det bästa de vet är att sätta vattenspridaren under studsmattan och hoppa i vattnet.

helg3

 

I helgen har vi gjort egen pizza. Den bästa helt klart!! Vi gör en del och sen får var och en ”toppa” med sina favoriter. Jag har två favvisar, en av dem är den som är på bild ovan. Den är med tomatsås, mozzarella, chevré, valnötter, sallad och osötad fikonmarmelad. Yum!

helg4

 

Oftast har jag ruccola på den, men machesallad funkar också helt ok. Barnen gillar pizzan bäst bara med tomatsås och mozzarella och eventuellt en liten skinkbit som läggs på efter ugnen.

I helgen upptäckte jag att min Rosenskärm fått en ny liten knopp. Så himla kul tycker jag! Jag har läst om så många som inte lyckas hålla dem vid liv så att det kom en ny knopp hade jag inte väntat mig. Jag har inga gröna fingrar och gör inget särskilt med mina blommor. Förutom att ge dem lite vatten emellanåt.

 

helg2

 

helg1

 

Nu ska vi strax äta frukost och sedan ska vi åka in till Karlskrona centrum, eller rättare sagt Saltö där merparten av min släkt bor. Ett underbart ställe för er som inte känner till Karlskrona. Ett av de vackraste faktiskt!

KRAM och njut söndagen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Oslofru 7 juni, 2015 at 10:17

  Gud vad den pizzan såg god ut! 🙂

 • Reply Suss 7 juni, 2015 at 12:20

  Så gott med hemmagjord pizza och så vacker blomma hos er. Kul att du också blivit ÅF på Forever Livings produkter. Kram Suss

 • Reply bia 8 juni, 2015 at 10:34

  Vi brukar också göra pizza själva…..gillar pizza ;))….men vi äter det inte så ofta ändå.
  Så fin din Rosenskärm är ;)…hoppas allt är bra hos er ;))
  Ha det gott !
  Kram bia

 • Leave a Reply