kläder och mode

lite nyheter från Twist & Tango

Dagarna går verkligen i ett här hemma. Hinner knappt andas mellan varven känns det som ibland. Det märks att barnen börjar bli rastlösa då det är ett evigt fightande dem emellan. Det är väl så det är tänker jag samtidigt som jag svär och fräser. Tur att jag kan komma ut och springa emellanåt.

Igår kom min kompis Martina hem från England så idag åkte Bruno och jag ut till dem och hälsade på. Jag fick ”låna” deras Jack Russel Giggs när vi gick ut en promenad.

4V5A1225

Jag hade mina nya jeans (bästa ever) från Twist & Tango. De är bara så snygga!  Modellen heter Julie och den finns i olika färger. De är rätt stora i storleken så jag har strl 25 i w.

4V5A1226

Även tröjan kommer från Twist & Tango. Det har verkligen blivit ett av mina favoritmärken på sistone. De gör snygga OCH sköna kläder.

 

4V5A1198

4V5A1184

 

Martina bor en bit utanför Ängelholm och där är så fantastiskt vackert med den direkta närheten till havet. Jag har sprungit där en gång och det var så ljuvligt. Måste verkligen göra det fler gånger. Jag gillar skogen som jag brukar springa i men att springa längs med havet det är något helt annat.

4V5A1262

4V5A1230

Även skorna blev invigda idag. Jag köpte egentligen dem till Julian men det är ju fiffigt att vi har samma storlek. Jag har ett par vita sedan tidigare och det är banne mig de skönaste skor jag ägt. Om man har lite bredare fötter som jag har så är de helt ypperliga.

Här hemma fortskrider takbytet med ömsom solsken ömsom regn. Inget önskeväder precis men det är bara att hålla tummarna för att vädergudarna är på vår sida. Min pappa och hans kompis Rune är såna hjältar som klättrar omkring på taket hela dagarna tillsammans med K.

Jag njuter av de sista sena timmarna här hemma, när alla har kommit till ro och huset är tyst. Hade lite jobb att sitta med ikväll och sedan kollar jag runt efter lite presenter till barnen. Nu är det ju snart dags för två av dem att fylla år.

Kram ❤️

[inlägget innehåller affiliatelänkar]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Jossan 3 augusti, 2016 at 08:21

  Snyggt!!!

  • Reply Rebecca 5 augusti, 2016 at 08:29

   Tackar ❤️

 • Reply Karin F 4 augusti, 2016 at 12:52

  Fina bilder och bra blogg. Jag har följt din blogg redan från tiden i Spanien.
  Så härligt att du orkar med att skriva så bra inlägg, själv har jag en blogg som ”nästan är död”. Sorgligt, jag vill ju gärna blogga men får totalstopp på hjärnkontoret när jag öppnar bloggen. Suck.
  Nu vill jag tacka för det jättegoda receptet på sommarsallad med nektarin och Chevré.
  Så himla god. Den gjorde succé och jag skickade receptet vidare. Dock hade jag ingen Chevré så jag använde parmesan. Det gick också bra.
  Ha en fortsatt skön sommar

  • Reply Rebecca 5 augusti, 2016 at 08:29

   Tack gulliga du för din kommentar ❤️ Den värmde ner i hjärteroten. Jag försöker så gott det går när lusten infinner sig och jag orkar. För det gör jag inte alla gånger, men känner ändock att bloggen ger mig så mycket energi jag inte vill vara utan. Vad kul att du gillade salladen med nektarin! Den har blivit en favorit hemma hos oss också!
   Kram

 • Reply JUNITJEJ 5 augusti, 2016 at 21:04

  Så fina bilder!

 • Leave a Reply