skönhet

lite nytt från Deborah Milano

Hej och hå vad veckorna går! Redan söndag och vädret har ju definitivt inte visat upp sig från sin bästa sida den här veckan. Och efter vad jag har sett på väderprognosen så lär inte solen och värmen komma än på ett tag.

4V5A0927

Men i veckan när det var som gråast och regnet stod som spön i backen så fick jag ett trevligt paket innehållandes lite skönhetsprodukter som jag ska få testa. Det var bland annat produkter från italienska Deborah Milano och Erboristica.

4V5A0933

Det jag gillar starkt med produkterna är att de är fria från parabener, silikon och mineraloljor. Sminket från Deborah Milano är helt parfymfritt medan mandeloljan doftar fantastiskt gott.

4V5A0939

Jag ser verkligen fram emot att testa en ny mascara då jag ofta tycker man handlar samma märke. Produkterna är dessutom väldigt prisvärda.

4V5A0948

Lilla bubbelutten är lika trött på vädret som resten av gänget så det är tur att det finns glass och lite TV emellanåt. Han är ju en liten fisk och hade önskat att man hade kunnat åka till Malenbadet mest hela tiden. Men vi får fortsätta hålla tummarna och det kanske finns en liiiiiten, liiiiten chans att väderprognosen ändras.

Kram så länge!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply