de där dagarna som kallas livet

lite outfit

Lite trist och grå söndag här i Skåne idag. Får erkänna att jag inte varit utanför dörren särskilt mycket alls. Däremot tog jag med mig Bruno och stack till gymmet imorse. Nu är jag på g igen efter min långdragna förkylning. Igår sprang jag faktiskt 5 km innan jag styrketränade. Kändes ljuvligt!!

polotroja

I veckan fick jag hem lite kläder och stövlar som jag hade beställt från Ellos. Stövlarna åkte tillbaka illa kvickt då de inte levde upp till förväntningarna alls. Men kläderna behöll jag. Bland annat polotröjan från Ellos collection.  Jeansen Lynn från G-star med härligt hög midja kommer också därifrån. Tog en liten storlek och de passar. Tycker ofta att G-star är rätt rymliga.

polotroja3

Vardagsrummet inväntar fortfarande pianot innan det är klart. Hyllan i bakgrunden ska bort så fort pianot är på plats. Tror det kommer bli fint. Och så måste jag sätta mig ner och traggla noter igen. Det var ett tg sedan nu.

polotroja2

Glasögonen är från Gucci och äntligen har mina ögon börjat vänja sig. Tack och lov har jag några stycken att byta mellan, annars hade det varit bra tråkigt.

Nu när K äntligen är nere från taket ska jag passa på att ta mig lite luft och gå en kort promenad innan det är dags för middag.

Kram på er!

[* inlägget innehåller affiliatelänkar]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Åse 23 oktober, 2016 at 15:20

  Snyggo! Vad fin du var i glasögonen! Puss & Kram!

  • Reply Rebecca 23 oktober, 2016 at 19:29

   Tack hjärtat ❤️ Puss

 • Reply Karin F 24 oktober, 2016 at 10:00

  Wow!!!! Spela på pianot, så härligt att kunna det.
  Sitta där i glittrande röd klänning, tända lus i kandelabrar, barnen runt om dig, sjungandes Stilla Natt. Ögonen kommer att glimma och glittra. Så fint.

 • Reply Karin F 24 oktober, 2016 at 10:02

  Alltså, lus!!!! ska ju givetvis vara ljus.
  Sorry jag för snabb att skicka

 • Reply anita wåg agrimanaki 24 oktober, 2016 at 18:49

  Vad fin du är i glasögon! Och snygg i håret också! ha det gott!

 • Reply Karin B 25 oktober, 2016 at 19:40

  Vilka snygga glasögon!

 • Reply Johanna 11 november, 2016 at 20:41

  Snygga glasögon! Vad heter modellen?

 • Leave a Reply