Mallorca, resor

Lite Palma flashbacks

Onsdag och mitt i veckan. De går så himla fort emellanåt tycker jag. Inte alls längesedan det var måndag. Nu när vädret har varit vedervärdigt ett par dagar så är det härligt att titta tillbaka på de bilder jag tog under vår Palmavecka.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Det var så vackert att bara strosa omkring inne i stan. Vandra uppför trappor, leta oss igenom små gränder och upptäcka vackra torg och andra platser.

Processed with VSCO with a5 preset

Katedralen La Seu är en förtjusande gotisk byggnad som lite tog andan ur oss allihop. Området runt omkring är också så vackert med vattenspegel och en fontän.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Här på degbädden/sängen var det helt underbart att inta ett glas cava i eftermiddagssolen. Fridfullt och skönt!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Bruno satt med mig nu ikväll när jag tittade på bilderna och han var så söt för när han såg dem så sa han: – – Alltså mamma, du måste ta bort bilderna för annars kommer jag börja gråta för jag vill så gärna åka till Palma de Mallorca igen.

Ja, den resan var väldigt uppskattad av oss allihop!

Kram ❤️

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply