Inredning

lite som Cajsa-Stina

Idag har jag haft lyxen att ha en frisör hemma hos mig. Jag kände att det var svårt att hitta tiden till att komma iväg till frissan. Särskilt som min frisör här nere har tagit god tid på sig de senaste gångerna jag varit där, dryga tre timmar. Just nu med allt vi håller på med, med  mannens jobb, barnen och allt annat så kände jag att de där dryga tre timmarna var ofantligt svåra att hitta. Så jag löste det på annat sätt. Anna, som är mamma till en av Albas klasskamrater men också frisör, fick komma hem till mig. Eller rättare sagt till oss för K fick sig också ett ordentligt klipp.

Och idag var jag sugen på en förändring. Så det blev lite mörkare, lite ljusare och en lugg på det också. Jag vågade! Så nu känner jag mig lite som Cajsa-Stina. And I like it! Change is good! Så är det bara.

K åkte til Alicante i eftermiddags och blir där tills på fredag så nu är jag själv med barnen några dagar igen. Känns inte som att det var så länge sedan sist:) Och gud, vilken bonus det har varit att vara två vuxna i hushållet. Betydligt underskattat det där.

Eftersom jag nu känner mig lite som Cajsa-Stina var jag tvungen att lyssna igenom några av mina absoluta favoriter med henne, varav detta är en av dem

Kram!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Ekenäsliv 23 april, 2014 at 21:36

  Såååå himla snyggt!!! O lyxigt att frisören kommer på hembesök:)
  Skulle gärna ta mig en make over efter allt det här. Man känner sig varken fräsch eller särskilt snygg när man är sjuk.
  Men bara jag får komma hem så känns det bättre.
  Ha de fint nu!
  Kram Anna

  • Reply Piccolecose 24 april, 2014 at 20:08

   Tack söta Anna! Ja, du hade verkligen behövt få dig lite ”pampering” när du har repat dig från allt elände. Hoppas att du har fått komma hem idag.
   Kram

 • Reply Helen 24 april, 2014 at 07:47

  Du blev jättefin i håret!

  • Reply Piccolecose 24 april, 2014 at 20:09

   Tack snälla Helen! Vad gullig du är! Det känns verkligen jättebra. Trodde att det skulle ta lite tid att vänja sig, men det kändes rätt med en gång.
   Kram

 • Reply Silverhome 24 april, 2014 at 09:15

  Verkligen jättesnyggt!
  Var så sent som igår sugen på att klippa tillbaka min lugg…
  Jobbigt att vara så ombytlig som jag 😉

  Kram på dej du vackra

  • Reply Piccolecose 24 april, 2014 at 20:10

   Tack fina du! Ja, du passar i båda så jag tycker visst du kan klippa lugg:) Jag känner igen mig i ombytligheten, dock har den lagt sig lite nu, måste vara åldern;) Men jag har gått igenom alla frisyrer och alla färger.
   Kram

 • Reply Adela 24 april, 2014 at 10:36

  Jättsnyggt! Gillar verkligen lugg, får själv sån lust ibland med det. Du passade väldigt bra i det! Visst är det skillnad när man är 2 hemma…o yes!;)

  Kramar
  Adela

  • Reply Piccolecose 24 april, 2014 at 20:11

   Tack fina Adela! Ja, men visst är det stooooor skillnad! Men i morgon kommer han igen, tillsammans med svärfar och hans fru:)
   Kram

 • Reply Ambienti 24 april, 2014 at 12:07

  Jätte snyggt och fräscht! 🙂 Och charmigt med en frisör som gör hembesök!
  Ha en fin dag!
  Kram
  Christina

  • Reply Piccolecose 24 april, 2014 at 20:13

   Ja, det var verkligen suveränt!!! Sen gillar jag verkligen att kunna gå till frisören också och bara kunna slappna av och läsa en skvallertidning, men när tiden är så rackarns knapp att man knappt räcker till då är det bra skönt att kunna få det undanstökat hemma.
   Kram

 • Reply Kicki Makeupartist 24 april, 2014 at 18:39

  Herre guuud sååååå snyggt!!! ♥ Kram!!

  • Reply Piccolecose 24 april, 2014 at 20:13

   Tack fina Kicki!!! Jag behövde mig en liten uppfräschning:)
   Kram

 • Reply annorlunda underbara 24 april, 2014 at 19:48

  Yes darling, yes ! Det där passade du riktigt bra i. Hoppas vi får tid att ses snart! Kramiz <3
  http://www.annorlundaunderbara.styledevie.se

  • Reply Piccolecose 24 april, 2014 at 20:14

   Jippi, nu är du hemma igen! Måste ses snart så jag får krama på dig ♥
   puss

 • Reply Gunnar fredrik 24 april, 2014 at 23:02

  Riktigt snyggt, du passar i lugg, fräscht liksom 😉

 • Leave a Reply