event

lite torsdagslyx på Tereskliniken

I går begav jag mig till Malmö och Tereskliniken för att vara med på ett event som Malin ”Fnulan” (min forna bloggkollega) stod värd för. Och vilket lyxigt event det var! Nu är jag ju absolut inte en minglare av rang och det är rätt sällan jag är med på events och olika mässor. Tiden räcker inte till helt enkelt men det här har jag sett fram emot sedan i somras när Malin först nämnde det. Vem vill missa ett event där skönhet ligger i fokus och med ett gediget och spännande program?

event3

Här står jag med Femme-tjejerna, Malin, Marica och Matilda.  Underbara tjejer som jag gillar att hänga med. Matilda var en ny bekantskap för mig men hon platsade in bra med oss. Med mig följde också min vän Martina från Ängelholm som mestadels är van vid att mingla bland män då hon jobbar för Rögle här i stan.

event9

event2

Det var fullt upp från det vi kom till det att vi gick. Så många spännande människor som berättade om sina verksamheter och inte minst plastikkirurgen Gie som berättade om ett projekt som hon håller i som går ut på att hon tillsammans med ett läkarteam åker ner till Madagaskar två gånger om året och förser fattiga, och mycket skadade människor med plastikoperationer som gör mångas liv värdigt. Jag får gåshud bara jag tänker på det hon berättade. Harmynta, brännskadade och missbildade barn tillhör en stor del av patienterna. Läs mer om hennes projekt här.

event10

Det var skönt med en sån här blandning av yta och djup. För förutom Gies projekt på Madagaskar så informerade även plastikkirurgerna på Teresklinken om deras olika ingrepp.

event8

En massa kanonfina vinster lottades ut och jag måste nog ärligt säga att det var den generösaste lottning jag har varit med om. Fast vi bloggare fick inte delta i lottningen då vi istället fick en superlyxig goodiebag med oss hem.

event1

Inte klokt så mycket fint det fanns i den där påsen….

…som innehöll grymmaste plattången/Hårfön 8th sense, från Elchim, halsduk från me&i,  Halsband från Efva Attling, Doftset från K. Lundqvist,  Gratis konsultation från Tereskliniken, Armband från LoveForever ,Torrschampoo från Lyko.se, Remin gel från Brilliant Smile, Godis från Cloetta @polly_cloetta,kräm för bristningar från Bio-Oil Praliner och Pop-comb från Niromas Eyeliner Yves-Rocher, Ögonfransar, klämmor, cerat från Rapunzel,spraybalsam från Hårkontroll, Presentkort från Lounge of Beauty, Speglar Allergan och Estetikspecialisten, Smoothies och Bars från Itrim triangeln. Dessutom fick vissa som ville, testa Juvederm som utfördes av skickliga Joanna på Estetikspecialisten.

Jag ser mycket fram emot att testa och utvärdera oljan Bio-oil. Oljefantast som jag är:) Denna olja ska tydligen vara bra mot så himla, himla mycket.

Bio-Oil är en hudvårdsolja framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar och ojämn hud mindre framträdande. Rekommenderas även för åldrande och uttorkad hud. Bio-Oil fungerar också bra som återfuktare och förbättrar struktur, hudton och minskar förekomsten av fina linjer och rynkor.”

Perfekt för en torrboll som mig med andra ord.

event4

event5

Och oj vad det fotades från höger och vänster. Jag är inte en lika van posare som mina andra två vänner utan känner mig faktiskt som mest bekväm bakom kameran. Men det är säkert bara att träna på det också.

Och dra mig baklänges för i morgon åker jag iväg på baluns igen. Lite konstigt det här att när det väl händer, så händer det liksom mycket på samma gång. Och återigen kommer jag träffa Malin och Marica vilket är extra kul! Det är Emma med bloggen att vara någons fru, som har bjudit in till bloggevent på vingård. Kul, och häng med vettja!  På instagram hittar ni mig här och på instagram är jag så klart lite flitigare än vad jag är här på bloggen.

Önskar er en grym helg!

Kram ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply