böcker, Inredning, kök

Livet efter dig

Det allra bästa sättet att skildra tankarna är att läsa en bok. Då stressar man ner samtidigt som man försvinner in i en historia. Jag har hört så otroligt mycket om boken Livet efter dig skriven av Jojo Moyes att jag bara var tvungen att börja läsa den. Den handlar om hur vägarna möts för Lou Clark, som jobbar på det lokala caféet, och Will Traynor som en gång var en mycket framgångsrik affärsman men som numera är förlamad och helt förändrad.
poster & bok

Jag skrev ju om min poster igår som kom ända från USA och såhär blev det på väggen

poster & bok-2

poster & bok-3

Det känns så mycket bättre när det börjar komma upp saker på väggarna. Mer hemlikt om man säger så. Postern hittade jag på Society6 där det finns så mycket fint att man skulle kunna botanisera läs surfa;)  runt där i timmar.

Idag är jag hemma med Alba som inte mådde så bra idag och ska snart ställa mig och steka lite pannkakor.

poster & bok-4

Önskar er en fin lill-lördag!

Kram

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Ekenäsliv 13 april, 2016 at 15:13

  Grät som en tok när jag läste ut den boken… Å i juni kommer den på bio med, mååååste se den!
  Jättefin poster!
  Ha en fin kväll, nu ska jag fixa middag… vad jag nu ska hitta på?!??..
  Kram Anna

  • Reply Rebecca 13 april, 2016 at 21:06

   Åh, kommer den på bio!! Då har jag en känsla av att jag nog också måste sen den. Vad blev det för något gott till middag?
   Kram

 • Reply PJ 13 april, 2016 at 15:27

  Kan rekommendera efterföljaren också. Arvet efter dig….. minst lika bra. Hennes andra böcker är också värda att läsa.

  • Reply Rebecca 13 april, 2016 at 21:06

   Tack för tips! Då måste jag nog dyka in i den när jag läst ut Livet efter dig!

 • Reply Popprinsessan 15 april, 2016 at 09:06

  Jag grät också när jag läste Livet efter dig.. Har precis avslutat Arvet efter dig, inte riktigt lika bra men jag gillar alla böckerna av Moyes. Lättlästa. Precis vad jag behöver för att inte ligga med telefonen och surfa om kvällarna utan ta till en bok istället 🙂
  Trevlig helg!

  • Reply Rebecca 19 april, 2016 at 06:01

   Exakt! Mycket bra alternativ till den där slösurfen. Får fortsätta med de andra böckerna av Moyes sen.
   Kram

  Leave a Reply