Uncategorized

Löptur i Bastasjö 

Imorse åkte Julian och jag till Karlskrona igen. Känns som att det inte var så länge sedan vi var här:) men Julian ville leka med några kompisar och jag hade grejer att fixa. Lite lyxigt att åka iväg med bara ett av barnen. 


Hela dagen har det varit ömsom sol, ömsom regn men framåt kvällningen lugnade det ner sig lite och då passade jag på att åka till ett närliggande friluftsområde och springa 8km. 


Det är något alldeles särskilt med att springa när det är mjukt underlag, kuperat och dessutom vacker natur att njuta av. Jag invigde  min nya löparjacka från Adidas och lånade pappas iWatch. Jackan är en energigivande färgklick. Och visst är det väl betydligt roligare att springa när man har snygga kläder?! En iWatch hade jag inte heller tackat nej till… 


Bastasjön är ett friluftsområde med en sjö som man kan vandra runt och två elljuslingor på 2 respektive 4 kilometer. Jag sprang två varv på 4km och det kändes ok. Efter cirka 6km började jag känna av knät men då var det bara att sakta ner lite eftersom jag höll ett ganska högt tempo. 

Nä, nu ska jag strax krypa ner i sängen och få lite välbehövlig sömn. 

Kram ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Villa Grön 6 juli, 2016 at 06:49

    Vad duktig du är som håller igång och tar hand om dig själv! Skulle själv gärna vilja komma igång med löpning, men det händer ju aldrig..har ju alltid ursäkter:) Har du några tips??;)

  • Leave a Reply