hus och renovering, Inredning, sovrum

Lördag i oktober

Ytterligare en lördagmorgon som jag vaknar upp till ljudet av bankande och sågande uppe på taket. De kämpar på K och min pappa. Evighetsprojektet som håller på att ta slut på oss allihop. Att renovera är ingen smekmånad, tro inte på det som skrivs i tidningar. Inte blir det klart på ett år heller, särskilt inte om huset är nära 90 år gammalt.

tove3

Jag piffar i de små hörn som inte kräver särskilt mycket, som på byrån i sovrummet som förr var belamrad med nytvättade strumpor, cortisonspray och annat smått och gott.

tove1

Jag behövde en tavla där och tycker att Tove Franks motiv är väldigt fina. Sen vet jag inte vad som har hänt med kameran men tycker inte att jag får till några skarpa bilder hur jag än gör. Måste nog lämna in den för att få den kollad tror jag.

1:e oktober i dag och här står som vanligt ett par saker på agendan. Men mest längtar jag efter att få vara en familj igen och kunna hitta på saker och inte ha taket som stressar.

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ekenäsliv 1 oktober, 2016 at 22:42

  Tack söta du för att du skriver så här!!
  För jag kan bara hålla med. Vi har bott i vårt hus fem år och vi är då rakt inte klara.
  En del av mig skulle just nu bara vilja ringa en firma och be dem komma hit och göra resten klart.
  Vad hindrar mig…? Tja, tyvärr är det ju inte gratis… Sen kanske det inte blir som man vill heller…
  Men ja, det skulle allt vara skönt att känna sig lite färdig iaf.
  För lite provocerande är det ju att läsa att nån blev klar på ett år… Jo, tack hallå liksom!
  Så nu har jag gnällt klart ha ha ha.. 🙂
  Gillar alltid dina fina stilleben och fina lampor!
  Kram Anna

 • Reply Rebecca 4 oktober, 2016 at 20:41

  Nej, det är ju precis så det är. Det kostar extremt mycket pengar och någonstans inom sig vet man att själv är bäste dräng. Men nu ska vi vila ett litet tag i alla fall. Med mannen hemma endast 11 dagar i oktober finns det liksom inte en suck till att få tid till något annat än bara det viktigaste.
  Kram fina!

 • Leave a Reply