de där dagarna som kallas livet

lördagsrosor

Idag när barnen och jag åkte till huset för att kolla till bygget så möttes jag av ett stort fång med fina röda rosor. Jag fick dem som tack för hjälpen då jag letade rätt på den bortsprungna hunden häromdagen. Superfina och jag blir alltid så glad när jag får blomster!

Nu händer grejer där borta vill jag lova. Tog en del bilder som jag får visa i nästa inlägg. Jag kommer ihåg att det var någon som undrade vad vi skulle göra med alla överblivna tegelstenar och svaret är att vi ska förmodligen bygga ett par saker på tomten, dels ett orangeri men även växthuset kommer att få sig en uppdatering.

Nu när vi var där så var de i full färd med att spacka och måla taket samt montera innedörrar. Jippi! Nu börjar det snart se beboligt ut:)

Igår var jag på modevisning i lilla Vejbystrand här i Ängelholm. Två systrar som driver butik och frisersalong hade ordnat så fint i församlingshemmet med mat, dryck, modevisning och klädesförsäljning. En riktigt härlig kväll som började med fördrink hemma hos Anneli (vars man Calle satt hemma hos mig med alla våra barn, sammanlagt sex stycken:) Kändes fantastiskt att göra en vuxengrej! K har varit borta sen i tisdagsmorse så denna vecka har varit intensiv. Några kvällar har jag inte orkat mer än att läsa Emma Hambergs bok som jag nämnde häromdagen. Som de andra böckerna jag har läst av henne så var även denna väldigt underhållande och det tog inte många kvällar förrän den var utläst. Och faktiskt, det var länge sedan jag fick mig så många skratt. Jag låg här i soffan och skrattade högt för mig själv! Haha, då är boken väldigt bra. Den bok jag har skrattat mest till är utan tvekan Jonas Hassen Khemiris bok ”Ett öga rött”  och det kapitel där pappans kompis har fått rollen som Per Gyynt. Har ni läst den?

Nu är vi hemkomna från fotbollsmatcher, kompishäng och handling och ska snart ta kväll här. I kväll blir det kyckling med citronsmör och couscous. Får hoppas att det smakar.

Kram och ha en härlig lördag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Fredrik 28 september, 2014 at 15:47

    Fina rosor, kul med modevisning verkar haft en härlig helg 🙂

  • Reply Anette G 29 september, 2014 at 19:49

    Tack för boktips och en trevlig blogg! Följer er husrenovering med stort intresse. Jag har aldrig skrattat så mycket, högt, åt en bok så som när jag läste ”En man som heter Ove”. Helt galet kul bok men med ett djup också.

  • Leave a Reply