de där dagarna som kallas livet

Magic moment

Har ikväll äntligen haft lite tid över till att börja gå igenom bildskörden från i helgen då vi var på Falkenbergs Strandbad. Det är mycket att fixa med när man kör enmansföreställning här hemma….. Därför värdesatte jag våra dagar på SPA extra högt. Idag hade jag konferens på jobbet, slutade senare än vanligt och då var det bara att hämta Bruno, handla, åka hem snabbt och laga mat så att Julian kunde äta innan han gick på sin fotboll. Sen hinna med att slänga in en maskin tvätt mellan varven, plocka upp lite kläder som ligger utspridda här och där och därefter hann jag faktiskt med dagens träning också. Älskar verkligen träningsupplägget även om det känns lite mycket med 5(!) dagar i veckan.

4v5a1868

Fler bilder från vår härliga upplevelse kommer förhoppningsvis under morgondagen men här är en bild som jag tog från terassen när vi satt och åt middag på kvällen. Visst är den bara alldeles ljuvlig med de färger som skådas ute i horisonten. Ack ljuva soliga och varma september!

Det är vackrast när det skymmer.
All den kärlek himlen rymmer
ligger samlad i ett dunkelt ljus
över jorden,
över markens hus.

[Pär Lagerkvist -Det är vackrast när det skymmer]

Kram ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ekenäsliv 14 september, 2016 at 07:42

  Verkligen magiskt!

 • Reply happyvardag 15 september, 2016 at 19:24

  Underbart vackert Rebecca! Helt ljuvligt! Det är något visst med havet. Och att hänga med en tjejkompis. Hoppas veckan är snäll mot dig.
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2016/09/15/details/

 • Leave a Reply