de där dagarna som kallas livet

Månadens lista – mars

Tänk så fort tiden går och nu rusar vi snart in i april. Jag önskar jag hade kunnat skiva att vädret var vackert och fåglarna kvittrar men det regnar så det står härliga till här hemma faktiskt. Men med snart ny månad så betyder ju det månadens lista….. So here you go!

Månadens blomma

månadens blomma - fikonträd

Det får definitivt bli fikonträd. Nu vill jag frossa i Medelhavsväxter. Om jag inte kan ta mig till Medelhavet så får Medelhavet ta mig tusan komma till mig.  Och efter den där sorgliga historien med min stora Monstera så behöver jag något nytt stort och frodigt att fylla krukan med. Jag som brukar få det flesta växter att trivas och nästan aldrig lyckas ha ihjäl någon (o)lyckades med Monsteran genom att inte göra ett jota. Trist…. Men som sagt, ny kula nu och då gärna fikon, citron och oliv.

 

Månadens stil/hår 

månadens stil:hår

Det här är min stil. Älsk, älsk, älsk på den! Önskar att jag var en kameleont som kunde byta hårfärg efter dagsform. Ena dagen blond, andra brun. Kan liksom inte riktigt bestämma mig men har fastnat i blondfällan sedan en tid tillbaka:) Kavaj är ju mitt signum och jag har det gärna till ett par slitna jeans och sneakers. Nu önskar jag bara att jag hade brännan också. Man ser så mycket fräschare ut då!

Månadens detalj  

månades detalj - tatuering

It’s only a matter of time….. Nu har jag gått och tänkt på en tatuering så himla, himla länge så snart måste det bli av känner jag. Jag vet exakt var jag ska ha den och motivet är jag säker på till 99%. Fortsättning följer i den här frågan. Jag har ju en på benet sedan lång tid tillbaka och har egentligen inte haft något sug efter en till förrän nu. Någon som kan tipsa om tatuerare i Helsingborg kanske?

Månadens plagg

månadens plagg- lång skjorta

Förutom kavaj som jag gärna klär mig i så är jag svag för skjortor. Det har ni kanske märkt? Nu känner jag att jag behöver komplettera garderoben med några längre skönheter som går att ha till både jeans, tajts, kjol och shorts. Denna ovan från Gina Tricot tycker jag är snygg!

Månadens lampa 

månadens lampa - flos

Jag strävar hela tiden efter att uttöka min FLOS-samling och näst på listan står denna, 265 vägglampa. Inte lika uttjatad som många av de andra modellerna och galet klassisk. Tror aldrig någonsin man tröttnar på en svart vägglampa.

Månadens möbel

månadens möbel - vintage pall

Är definitivt en eller flera böjträ pallar till vårt kök. Mitt största misstag när vi flyttade från Spanien var att jag inte tog med de fyra vintage böjträstolarna som jag hittade utanför ett hus. Smått angripna av termiter men ack så snygga. En dag ska vi ha böjträstolar i vårt kök/matrum. Så är det bara. Våra pinnstolar har verkligen varit fantastiska men nu vill jag förnya. För tillfället dammsuger jag auktionssajterna efter Thanet-stolar och bara de rätta dyker upp så kommer jag att slå till.

Detta var listan för denna gång. Om ni också gör listor får ni gärna länka till dem i kommentarerna här nedan.

Xxx

Rebecca

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply