Inredning, vardagsrum

måndagsinspo från H&M home

För ett tag sedan så släppte H&M home sina pressbilder inför våren/sommaren 2014. De absolut finaste hittills tycker jag och jag bara älskar färgkombinationen och inte minst stället där de har fotat .

Dova pasteller, grått och metaller som silver och mässing. De verkar ha klämt in hela årets trender i den här bilden:) Marmorbordet är också helsnyggt och inte helt svårt att fixa själv. Bara att köpa ett gammalt bord med mässingsben på loppis/secondhand och måttbeställa en marmorskiva till det.

En annan sak som min blick stannade lite extra vid var det underbara golvet, fiskbensparkett som går i matta toner. Exakt så skulle jag kunna tänka mig att göra med fiskbensparketten som är i vårt nya hus.

En späd pion och en skär ros får utgöra bordsstilleben tillsammans med inredningsdetaljer i glas och metaller. Väldigt fint!

Det var lite inspiration från mig denna måndag, då det faktiskt regnar här hos oss på ”solkusten”.

Vi hörs kanske igen lite senare!
Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply annorlunda underbara 3 februari, 2014 at 22:05

    Jag ville köpa de pastellfärgade (rosa) stolarna som jag sett ska komma. Men de fanns inte i Malaga idag. Tänkte att de kunde blivit bra till stora bordet….
    Kram jess

    http://www.annorlundaunderbara.com
    Skyldig och ansvarig pekas ut

  • Leave a Reply