Inredning, spanien

med sand mellan tårna

Nu har jag lämnat av min fina vän vid flygplatsen. Det blev ett kort men väldigt, väldigt uppskattat besök. Vi har pratat en massa, skrattat, gråtit, varit tysta, spelat Uno, druckit rödvin och ätit en massa salami. Min fina Jojjan, och hennes underbara lilla tjej Hertha som Bruno blev så otroligt betuttad i.

Ni vet, man har ju en hel del olika vänner och olika vänskaper med dem allihop. Johanna och jag har alltid haft en otroligt fin och naturlig vänskap trots att det ibland kan gå år emellan vi ses. Igår kikade äntligen solen fram en lite stund och just den stunden passade vi på att sätta oss nere på ”Limman” (som en annan tjej som brukar hålla till här i Funkan kallar vår lilla restaurang:). Vi åt musslor och lapade sol för glatta livet. SÅ himla underbart är det där nere. Restaurangen går liksom hela vägen ut i sanden som ni kan se och utsikten är bara bedårande. Aldrig fel att käka lunch med utsikt över Medelhavet.

Och sen att musslor är något av det godaste som finns är ju bara en bonus! Här nere är det dessutom otroligt billigt att äta musslor vilket uppskattas. Lille Brunisen sprang runt barfota i sanden och lekte medan vi åt (och mumsade på lite bröd emellanåt). Vem behöver sandlåda liksom?

En superfin dag helt enkelt! I morse när jag skjutsade Johanna till flyget så strålade solen och värmde så gott och det kändes som en fin avslutning på hennes vistelse här. Nu ska jag ta tag i dagen och fixa med tvätten.

Kram

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Catta 19 februari, 2014 at 13:26

  Så mysigt med vänbesök, härligt ni har haft det, och så fint du skriver om er vänskap!
  Blir så avis när jag ser dina fina soliga bilder, åååh vad jag längtar till vår och sommar nu..
  Så go han ser ut din lille skrutt, himla söt!

  Kram kram

 • Reply Evelina 21 februari, 2014 at 08:31

  Heja Limman herre we come !! Oj vad vi längtar, det är nära nu, sitter på planet och njuter av dina fina bilder. Ser att vädret ser hyfsat ut. Har stora resväskan då man måste ha alla typer av kläder. Är det något jag är dålig på så är det att packa hihi // Evelina

 • Leave a Reply