Inredning, matrum, småprylar, trädgård, uteliv, vardagsrum

mer inspo & sista dagen i Sverige

Jag lovade ju er lite fler bilder från Annas fantastiska hem. Håll till godo:)

Här är en del av matrummet med det stora, vita och helt underbart fina vitrinskåpet till vänster. Och därinne finns så mycket fint, bland annat servisen Musselmalet från Royal Copenhagen som Anna har ärvt av sin farmor.

hosanna3

I lilla myshörnan finns en Emma-fåtölj som Anna själv har klätt om i fårskinn. I den ligger en kudde från härliga Society 6.  Vid sidan om fåtöljen står en klassik vit bumling.

hosanna1

Ledsen för lite mörk bild här nedan men har man bebis med sig så har man:) Söta Svante lekte så fint med lille B och gissa om han blev lycklig när B sträckte sig efter honom gång på gång. Det är ju inget som tillhör vanligheterna menar jag. Är man mammagris så är man:)
hos-anna5

Även de kuddarna som skymtas till vänster i bild, i den svarta skinnsoffan kommer från Society 6. Förutom en himlans massa snygga kuddar så finns där också tavlor och prints för en helt ok penning.

hosanna2

Självklart så är det lika snyggt ute som inne. Inte minst entrén. Och det var här på trappan som vi intog vår kaffe och paj. Huset är målat med svart Falufärg men vid entrén ligger det cederträ.

hosanna4

hosanna5hosanna8hosanna7

Det var väl en bildkavalkad som heter duga?!  Och visst är det väl bara helt otroligt fint? Och jag längtar tills jag får sätta fingrarna i ett nytt, eget projekt. Och tomterna som vi tittade på häromdagen de var riktigt lovande. Och både K och jag kände nog att ”ja, här skulle vi absolut kunna bo” typ. Och det var en helt underbar känsla. Nu gäller det bara att prata ihop oss lite när vi ses igen. Han är ju i Spanien nu och vi blir kvar i Sverige tills på lördag. Det tänkta flyget i morgon hade nämligen lyckats bli fullt men det gör inget. Då hinner barnen leka av sig i ytterligare en dag. Och jag, jag får vila ut i nästa liv. Eller nåt…

Så mycket mer jag vill visa, alla skor som jag beställde har kommit. Men det får bli när jag hinner fotografera på riktigt igen. Nu har det bara rullat på med kompislek, tandläkarbesök och BVC-besök (som slutade med att bebisen kissade på mig). Så håll ut så kommer det snart!

HA det bäst alla underbara människor som kikar in här, läser mina ord och tittar på mina bilder! Fredag, the day of the day! Hoppas att ni får en riktigt fin sådan.

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply mariette 16 augusti, 2013 at 07:43

  Önskar dig en skön fredag.
  Vattenslangen i tidigare inlägg är bara helt underbar .
  Tack för all härlig inspiration och underbara bilder.
  Spännande med nya tomt planer och ett kommande hus projekt.
  Kram

  • Reply pilotfrun 18 augusti, 2013 at 20:36

   Tack söta du! Ja, visst är väl slangen helt underbar. Vill ha en egen när vi köper hus igen:)
   KRAM

 • Reply helenasenklavardag 16 augusti, 2013 at 14:15

  Vilket fint hem!
  Önskar dig en trevlig helg och en stor kram!
  Helena

 • Reply Birgitta 16 augusti, 2013 at 16:52

  Jättefint hem och hus! Vet du var hon har köpt de snygga utestolarna? /Birgitta

  • Reply pilotfrun 18 augusti, 2013 at 20:35

   Stolarna kommer från hennes egen webshop som heter Love Hometown, och de är från Olsson & Jensen (agenturen).

 • Reply Anna 16 augusti, 2013 at 20:51

  Tack för alla fina bilder du tagit snäckefian! Vad roligt det är att se. Kram kram kram och ha en fin resa ”hem” till La Spania! Å lé!! (Eller nått… 😉

 • Reply Nilla 17 augusti, 2013 at 06:30

  Vilket fint hem hon har! Gillar tavelväggen mycket. Nyfiken på skorna är jag 🙂

  Kramis Nilla

 • Leave a Reply