de där dagarna som kallas livet, familj, Inredning

mera strandhäng och välbehövlig massage

En dag som denna gick det bara inte att stanna inne. Det var nog den varmaste dagen på två månader och termometern visade en bra bit över 20 grader. Det var en hel del som låg och solade på stranden och det var faktiskt en och annan som tog ett dopp också. Vi nöjde oss med att bara vara där nere i värmen, flyga drake, få massage, käka gott och avsluta med en sangria och lite musslor.

 K kunde vara med en liten stund innan det var dags för honom att åka till jobbet igen. Lite ytterligheter blir det för honom när han flyger till Köpenhamn som han gjorde idag, där det är lite grått, trist och minusgrader. Helt otroligt att vi befann oss där för bara en vecka sedan. Det är liksom sådana kontraster.

Den här lilla människan ÄLSKAR att vara nere på stranden. Han kan sysselsätta sig där nere i timmar, med en hink, en sten, snäcka eller bara lite sand.

Sen tyckte han att det var himla gott att krypa upp i mammans famn när hon fick sig lite välbehövlig massage. Jag vaknade nämligen med en låsning i ryggen i morse och det var som en gåva att bara kunna lägga sig på filten nere på stranden och få massage.

 Efter detta så kändes det betydligt bättre även om det tyvärr inte har släppt helt ännu. Skulle kunna vara orsakat av tennisen som jag nyss börjat med eller att jag har burit lite konstigt och lite för mycket. Well, well, det går nog över snart.


Solen var såååå stark att Emil vägrade att titta mot kameran såvida han inte fick låna våra gafas:) Men jag förstår honom. Ni ser väl hur jag kisar??

När barnen hade fått i sig lite varm korv med bröd (hurra för IKEA) och bebisen låg och sov sött i sin vagn, så satte sig Maria och jag med varsin sangria och beställde in musslor och blandad friterad fisk. Inte det nyttigaste men riktigt gott med några bitar.

Snygga Maria som kommer att vara tennisproffs när hon åker härifrån;)

Ja, så här har min dag varit. Hur har ni haft det?

Kram
Rebecca

(psst, ni vet väl att ni kan hänga med mig på instagram, där heter jag lepiccolecose1 och ni kommer direkt till min profil här)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Kicki Makeupartist 27 januari, 2014 at 10:18

    Herre guuuud så underbart!!! Vill också ha sol och strandhäng!! Längtar efter att få känna de första värmande solstålarna, det är något speciellt efter en lång vinter 🙂 Njut och ta hand om dig!! Kram!!

  • Reply Ninelin 27 januari, 2014 at 11:56

    Blir ju inte lite avis. . .

    kram N

  • Leave a Reply