Inredning, livet i familjen, sovrum

mercoledí

Eller mittwoch som det heter på tyska, ja onsdag alltså. Och med det också ledig dag för mig. Den brukar som vanligt börja med en mindre sovmorgon, alltså vi kan sova till lite längre än 6. Därefter frukost med barnen och när de stora barnen har åkt iväg till skolan brukar Bruno och jag slappa lite i soffan med vällingflaska och Miis (Brunos gosedjur).

Tänkte att jag kunde ge er en quick glimpse från sovrummet med tanke på det collage jag visade igår. Vi har alltså ljuvligt rosa tapeter i vårt sovrum, tapeten är soft pink från Borås tapeter. Sängborden som har hängt med ett tag, kommer från Kartell och lampan Miss K från Flos är nog bara på tillfällig plats här i sovrummet.

Som jag nämnde så var jag i Karlskrona i söndags och fick då med mig ytterligare ett lass saker. Denna gång lampor, tavlor och lite hyllor. Däribland två efterlängtade Stringhyllor som nog snart ska få komma upp på vägg igen. Mina lampor har också varit saknade och idag ska jag ägna dagen åt att plocka och fixa bland dessa saker. Förutom då det övrig med tvätt, disk etc.

Denna bild tog jag häromkvällen. Barn 2015:) B fick låna storebrors hörlurar och kopplade dem till en gammal iPod touch och satt och tittade på Mamma Mu. Älskar stilen där han sitter helt nedsjunken i soffan! Kudden ni skymtar är ny och kommer från Tell me more. Så himla fin tycker jag! Och lampan främst i bild är ett fynd från second butiken Fyndet här i Ängelholm. 

Nu ska jag ta ytterligare en kopp kaffe och det är dags att klicka igång denna dag på riktigt!

Kram

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply