de där dagarna som kallas livet, familj, Inredning, mat, sallader, sött & gott

Middag med tjejerna ❤

Fram emot kvällningen igår nådde vi Karlskrona igen, efter en minst sagt späckad dag som började med ett jobbmöte, apoteksbesök, blomhandling, städning av stugan samt packning av alla våra prylar. Därefter ett sista stopp i huset för barnen och mig, innan vi begav oss iväg. K stannar kvar i Skåne tills i morgon då han flyger ner till Malaga igen. Att säga att jag vaknade full av energi i morse vore en lögn, men däremot känner jag mig nu fylld av positiv energi efter middag med bästa tjejerna. Som typ har hängt med alltid:)  

Vi har nämligen hängt ihop sedan grundskolan, Sandra (till vänster på nedersta bilden) sedan lekskolan, Fia (till höger på nedersta) och Monne (bredvid mig på översta) sedan årskurs 4.

Vi var hemma hos Monne, och hon lagade fantastiskt god mat, allt lchf. En mustig sallad med kyckling och olika guckor till ”huvudrätt” och en chokladpaj med citrontäcke till dessert.

Just det där med att ha kvar sina barndomsvänner är en obeskrivlig lyx! Så mycket man har gått igenom tillsammans, och fortfarande gör. Och alltid har man lika mycket att snacka om, för att inte tala om alla skratt vi får tillsammans. I kväll saknades tyvärr två av tjejerna. Hanna och Caroline ni var saknade!!!!

Monne, som är kreativ och en riktig pysslare hade en snygg ljustavla i sitt uterum som hon hade gjort själv.

Hon hade gjort en tavla av ett snyggt tyg från Åhléns (finns här), spänt upp på en ram och satt några ljusslingor bakom. Det var riktigt snyggt och effektfullt och ett bra tips till alla er hemmafixare. Monne är förutom en super-duper low-carb kock också belysningsexpert.

I morgon ska vi träffa våra andra kompisar som var och hälsade på oss i Spanien när ALLA blev magsjuka. Det ser vi fram emot!

Kram och godnatt!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Monne 19 juli, 2014 at 22:23

    Hahaha, du e för goo! Tack för fina ord och kul att du kom! Hoppas Bruno och Alba också hade det mysigt! Även om vi inte träffats på över ett år så kändes det som igår! Nu får vi se till att planera in nästa date i vår nya gemensamma kalender 😉

  • Reply happyvardag 20 juli, 2014 at 12:12

    Åh fina du, så skönt att du är bättre. Barndomsvänner är en källa till massor av mys tycker jag. Älskar våra återträffar på olika sätt. Och nu saknar jag lite att fixa bra mat i mitt eget kök. 5 veckor sätter sina spår. Kram Mia
    http://happyvardag.se/2014/07/19/har-ar-dar-man-ar/

  • Leave a Reply