Inredning, vardagsrum, vintage

Min dag ❤️

Idag är det min dag! Och jag har tillåtit mig att njuta HELA dagen. Inte för att jag brukar vara den som firar min egen födelsedag så värst mycket men idag kände jag verkligen för det. Dagen började med att jag blev sååå uppvaktad på sängen med kaffe, blommor, teckningar, sång och paket. UNDERBART!
ghatto4

ghatto5

ghatto2

I ett av paketen låg den söta lilla Gatto piccolo från FLOS som jag önskade mig. Stort älsk på den!!! Och sen var det några andra finheter som jag får visa vid tillfälle.

gatto9

gatto8

 

Sen svämmade hjärtat över lite när jag både fick blomsterbud från mina hjärtan Fnulan och Marica, samt min väninna Marianne kom förbi med present. Att det skulle vara såhär att fylla 35+ hade jag ingen aning om;) Det där med blomsterbud är förresten så underskattat. Jag blir alltid så överlycklig när jag får blommor ❤️ Sen får jag lov att erkänna att jag blev ordentligt rörd över all uppvaktning. Sååå fina vänner jag har. Älskar er!

gatto6

Nu ska jag ta tag i mat & tårtfix här hemma!

Kram på er Xxx

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Ekenäsliv 11 februari, 2016 at 20:08

  Stort varmt GRATTIS på din dag!!!
  Å, den lampan har minsann jag med span på 😉
  O jag har bestämt att i år ska den bli min 😉
  Ha en jättefin kväll!
  Kram Anna

 • Reply Skåningen 11 februari, 2016 at 20:39

  GRATTIS GRATTIS på din stora dag!
  Härligt med överraskningar….eller hur ?
  Hälsningar Skåneland.

 • Reply Mia 11 februari, 2016 at 23:49

  Grattis på födelsedagen!

  Lite lustigt att vi båda har makar som är piloter och jobbar borta, har tre barn och dessutom fyller vi år på samma dag 😊

  Mia

 • Reply Tess 12 februari, 2016 at 06:17

  Ååååh!! Grattis i efterskott!!
  Det verkar som att din dag var helt perfekt 🙂
  Själv är jag alltid ledig på min födelsedag (och dagen efter)..haha
  Jag vill alltid bara mysa på ”min dag”.. sov morgon, lunch på stan, spa och på kvällen en god middag med en god drink och vin (och därför ledig dagen därpå.. vila upp mig lite liksom 😉

 • Reply Anette 12 februari, 2016 at 20:33

  Grattis något så här efter fina du. Önskar dig en fin kväll. Kram Anette

 • Leave a Reply