de där dagarna som kallas livet

möbler till salu och en VINNARE

Som jag nämnde förra helgen så ska vi sälja vårt matbord. Som har fungerat ypperligt och är ett riktigt top notch bord. Egentligen är det perfekt men eftersom jag är lite ombytlig så känner jag att det är dags att byta. Bordet är tillverkat av en finsnickare efter vår ritning; det mäter 200 x 100 cm och det finns två iläggsskivor till det om vardera 51 cm. Så sammanlagt kan bordet bli över 3m. Det är gjort av stamlimmad, massiv wenge vilket är ett hårt träslag vilket är toppen om man har små barn. Det krävs mycket för att det ska bli repor.

kök

Vi hade tänkt oss runt  5000:- för det och det är bara att mejla till hej@rebeccapecci.se om du är intresserad:) Och när jag ändå är i farten så passar jag på att sälja våra Fogia fåtöljer också. De har tyvärr aldrig kommit till sin rätt i det här huset. Inte alls som de gjorde på Bergåsa.

Fogia Lucas

Lukas är en av Fogias absolut snyggaste fåtöljer tycker jag och just dessa är klädda i tyg från Designers Guild, 3000:-/st (nypris 13 000). Mejla om du är intresserad! Jag kommer att lägga ut alla möblerna på Blocket sen men tänkte att jag kunde ge er chansen först:) Här kan ni läsa mer om Lukas.

Sen var det ju det där med vinnare också! I den otroligt lyxiga tävlingen som jag hade i samarbete med Ellos där priset var ett väl tilltaget SPA-paket med både skönhetsprodukter och textilier . Och i vanlig ordning fick mannen hjälpa mig att dra vinnaren. Ett stort och hjärtligt grattis säger jag till Anna/Ekenäsliv som hade den stora turen att få det lyxiga SPA-paketet från Ellos. Jag hoppas att du kommer att gilla det!

Kram och bästa fredagen önskar jag er ❤️

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Ekenäsliv 19 februari, 2016 at 09:22

  Å herregud jag tror jag börjar gråta!!!!!!!
  TACK, verkligen tack !!
  Har haft en fruktansvärt kämpig vecka med massa oro o annat…
  Kunde inte få en bättre avslutning än den här!
  Å vad glad jag blev! Å jag behöver det verkligen 🙂
  Söta du, du gjorde min dag <3
  Ha en fin fredag!
  Varma kramar Anna

 • Reply Sofia 20 februari, 2016 at 21:40

  Hej!
  Var är era svarta pinnstolar köpta? Nöjda?
  Tack på förhand!
  Sofia

  • Reply Rebecca 22 februari, 2016 at 21:41

   Hej Sofia, våra svarta pinnstolar är Lilla Åland formgivna av Carl Malmsten. Vi har haft dem ett tag och är supernöjda!

  Leave a Reply