sovrum

Moderplantan

När jag så visade mina små Doktorsbebisar igår så är det ju inte mer än rätt att jag visar deras ömma moder. Den som jag har kunnat ta en hel mängd sticklingar från.

sovrum5

 

Den har fått lämna köksfönstret och numera har den fått frist i sovrumsfönstret. Den svarta krukan är Tine K och stolen är vintage från min farmor & farfars hem. Ni ser, de finns med på många ställen här. Lampan är från LampGustaf , den lilla porslinsasken från ZARA home och statyn, som är köpt i Rom, fick jag av svärmor för många år sedan.

sovrum4 Stolen gör sig bra där i hörnan tycker jag för den balanserar upp det rosa så himla bra. Jag är ju mycket för det här med balans och harmoni i rummen. Tycker att det är viktigt för trivseln och hemtrevligheten.

 

 

sovrum1

 

sovrum3

 

Den här veckan känner jag mig lite som stålmannen. En massa som ska fixas och har fixats. Alba skulle på lägerskola idag och bara att fixa en sådan sak när man är själv blir liksom ett litet projekt i sig. Men iväg kom hon, med alla saker dessutom. För att få allt att gå ihop var jag tvungen att åka och ställa hennes väskor utanför kapprummet tidigt imorse så hon slapp cykla med det. Det hade liksom ändå inte gått… Tänker rätt ofta att det måste vara en sån otrolig bonus att vara två vuxna hemma var dag. Att man liksom kan dela upp sysslorna sinsemellan sådär som vi gjorde förr. Och då hade man inte riktigt vett att uppskatta det. Det var bara så.

sovrum2

 

Modern i detta hemmet klär sig för tillfället mycket i jeans och svart. Det känns rätt nu till hösten. Både jeans och svart är i och för sig alltid rätt men jag vurmar lite extra för det just nu känner jag.

Nästa vecka väntar något väldigt trevligt, men jag väntar med att dela med mig av det tills jag faktiskt vet med 100% att det blir så. I så fall så får ni hålla ögon och öron öppna runt den 17/9……..

Nu säger jag tack och godnatt och tycker att det är så kul att just du uppskattar att läsa här. Jag har fått en del mejl och dylikt i sommar och det är fantastiskt att få veta att ni gillar det jag gör ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Josefine 8 september, 2015 at 21:27

    Åh vilken snygg blus du har på dig!! Var kommer den ifrån.

    • Reply Rebecca 9 september, 2015 at 15:00

      Tack Josefine! Den är ett reafynd från KappAhl 😊

    Leave a Reply