de där dagarna som kallas livet, erbjudanden, Forever Living Products

Monstera och ett erbjudande

Första semesterdagen för mig och sååå underbart att vakna på morgonen och inte ha några måsten. Strax före 9 fick vi två bonusbarn vars föräldrar jobbade idag också. Tyvärr har ju inte vädret varit något vidare och barnen har sprungit lite ut och in mellan skurarna. Faktum är att jag köpte ett nytt regnställ till Alba idag, regnet hindrar nämligen inte henne från att sitta och leka i ”sin” trädgård.

monstera

 

Jag har flyttat runt lite här hemma och bänken som tidigare stått i vårt sovrum (och mest agerat klädställ…) har fått komma in i vardagsrummet istället. En monstera i korgen känns grönt och fint också. Harmonierar med de gröna inslagen som dominerar här nere för tillfället.

Jag lovade ju att komma med ett bra erbjudande till er när jag berättade att jag blivit återförsäljare för Forever Living Products.  Själv har jag bytt ut i stort sett alla produkter här hemma till Forevers och jag är MER än nöjd. Vem gillar inte naturliga produkter, utan parabener och dessutom baserade på ekologiskt odlad aloe vera? Jag använder både kosttillskotten men också deras helt fantastiska hudvårdsserie.

Erbjudande 1.  

aloe fleur de jouvence

 

Fleur de jouvence

Aloe Fleur de Jouvence  består av sex olika samverkande produkter i ett komplett hudvårdsprogram, där appliceringsborste och spatel ingår. Detta är ett exklusivt och milt hudvårdsprogram som passar utmärkt även för känslig hud. Aloe vera är basen i alla produkter, som också innehåller kollagen, vitaminer och örter. Utan parabener. Setet innehåller: firming day lotion, cleanser, recovering night cream, toner, activator och mask powder. 

Ordinariepris: 1139:-                                              Ditt pris: 900:-

 

Erbjudande 2. 

Forever FIT C9

 

Forever FIT C9 

Lägg grunden till att må bättre, och att se bättre ut. CHANGE 9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt smalare, hälsosammare jag. Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig verktygen du behöver för att starta din förändring i dag! Perfekt om man är lite sen inför beach 2015;) om det nu blir någon sådan vill säga….. Att rensa ut och detoxa är grymt emellanåt och att man dessutom blir så mycket piggare är ju bara en bonus.

Ordninariepris: 1375:-                                 Ditt pris: 999:-

 

Mejla mig på hej@rebeccapecci.se om du vill köpa några av produkterna eller om du är intresserad av och vill veta mer om Forever Living. 

Nu ska jag krypa upp i soffhörnet och påbörja boken som jag köpte idag.

Kram och på återhörande ♥

 

 

 

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Helena 20 juni, 2015 at 18:31

  Hej, och tack för en fin blogg som jag besöker ibland och som jag verkligen gillar!
  Blev dock lite fundersam över ditt inlägg idag angående att FL’s produkter generellt skulle vara fria från parabener. Jag köpte nyligen en tub Aloe Propolis Créme hos min frisör och kände mig lite lurad när jag väl hemma upptäckte att den innehöll såväl methylparaben som propylparaben. Min bild var just att FL hade ”rena” produkter… Jag kan iofs väldigt lite om parabener så jag vet inte om de klassas olika vad gäller skadlighet men jag tänker att det kan vara värt att kolla upp? Mvh Helena

  • Reply Rebecca 20 juni, 2015 at 20:39

   Hej Helena! Och tack för ditt mejl! Du har helt rätt, Propoliskrämen innehåller både propylparabener och methylparabener i konserveringssyfte. Jag är inte heller någon expert på parabener men som jag har förstått det så har methylparabener den minsta strukturen och har inte visat någon hormonell effekt. Den serie som jag hänvisar till i inlägget ”Fleur de jouvence” är dock helt fri från parabener. Man får plocka russinen ur kakan helt enkelt:) men jag förstår att du blev besviken när du upptäckte att krämen innehöll parabener och du hade fått info om motsatsen. Det här med parabener är högst aktuellt och de ersätts i allt större omfattning med andra konserveringsmedel. Men som med mycket annat så tar det lång tid. Hoppas att du hittar produkter som du blir nöjd med. När det gäller Forevers produkter så kan du kolla innehåll i alla deras produkter på deras hemsida.
   Ha en fin kväll!
   Kram
   Rebecca

 • Reply Helena 20 juni, 2015 at 22:05

  Tack för så snabbt och informativt svar! Jag antar att vi alla får hjälpas åt, som konsumenter , att försöka välja så bra, giftfria produkter som möjligt och på så sätt visa för producenterna vad ”vi vill” 😀
  Ha en fin kväll!
  Mvh Helena

 • Reply Viktoria H 21 juni, 2015 at 20:36

  Hej! Vad kul att du också håller på med FL! Har precis börjat och fullkomligt älskar alla produkter, de är fantastiskt grymma. Kram

 • Reply Anna 24 juni, 2015 at 20:20

  Hej!

  Vacker bild med bänken och blomman!
  Kul med ”extrajobb” !
  Som tandläkare vill jag bara uppmärksamma på att tandkrämen i i FL inte innehåller fluor vilket på sikt kan ställa till det ordentligt! Har tyvärr sett ett par exempel med galopperande kariesangrepp då barn och vuxna bytt till fluorfritt i tron att man använder något bra. Kram Anna

  • Reply Rebecca 25 juni, 2015 at 20:02

   Hej Anna, helt rätt det där med fluor. Jag gillar egentligen inte fluor, men har precis som du skriver sett varnande exempel i min dotters mun:( Numera borstar hon med lite fluor hon också efter att ha haft för många hål för att vara ok. Aloe Vera är bra för tandköttet eftersom det är antiinflammatoriskt men jag vågar inte chansa och bara köra på det.
   Kram

 • Reply Viola 25 juni, 2015 at 19:56

  Hej Rebecca, sämst i världen på att kommentera men då just FLs Aloe Vera har varit en räddare i en tuff situation så tar jag mig i kragen och skriver dig. Jag fick reda på i mars i år att jag hade cancer i ett bröst, operation följde och har nu precis avslutat min strålbehandling. Det är här Aloe Veran kommit in, svalkande (har haft den i kylen för extra effekt) och läkande på de områden som blivit irriterade av strålbehandlingen, så skönt! Nu är det ju inget jag önskar att någon ska behöva testa i en sån här situation, men är så tacksam över att allt verkar gå vägen.. Kram

  • Reply Rebecca 25 juni, 2015 at 20:08

   Hej Viola,
   vilken pärs du har varit igenom!!! Men sååå underbart att höra att det verkar gå vägen nu och att operationen har gått bra. Ja, aloe vera har många bra läkande effekter. Jag använder alltid gelen vid myggbett och andra hudirritationer och deras ansiktsserie är kanon!! Jag skulle också föreslå att du använder (dricker) Forevers pomesten eftersom den är fullspäckad med antioxidanter. En himla massa styrkekramar till dig ♥ /Rebecca

  Leave a Reply