hus och renovering, Inredning

Moodboard hall

Nyss hemkommen efter en tur till både IKEA och Busfabriken i Helsingborg och jag får erkänna att jag är något trött. Samtidigt så kände jag att det behövdes för barnen att verkligen få springa och leka av sig. Och de har ju faktiskt tjatat en hel del om att åka dit också:) Nu sitter jag och tar en liten välförtjänt break i soffan medan Brunisen bygger lego.

Tänkte att jag skulle visa det moodboard som jag gjorde till min väninna Åses hall häromdagen. De håller på och gör en extrem make over i sin hall och det är kul att man kan hjälpa till. Att skapa moodboard och tänka ut inredning, färgsättning etc är ju bland de roligaste jag vet (och också det viktigaste när man inreder ett rum så att man får det så som man har tänkt sig). Åse pratade lite om vad för känsla hon ville ha i hallen och visade mig färgen som de hade valt på väggarna och utifrån det så skapade jag det här:

moodboard-hall1

Från vänster till höger, ullmatta Ekeby från Ellos, betongbänk från Black balloon, långhårig fårskinnsfäll från Ellos, poster från Fotografiska museet, Spegeln Randaccio från Gubi, underbar marmorlampa med hög fot från Ellos, doftljus Figur glacée från Byredo, söta rosettkrokar från Svenskt Tenn och ett Bestå sidobord från IKEA med fronter och täcksidor från Superfront och en betongskiva från ett betongföretag här i Ängelholm. Fint som snus kommer det att bli!

När man inreder med gått är det fint att ta in varma metaller för att få en mjukare känsla. Grått ger en mer ombonad känsla i hallen och det ger en mer elegant känsla. Åse har valt en grå kulör på väggarna från Nordsjö som heter Ambiance XTRAMATT färgkod: wTR 4.9 wTY 15.5 wZ1 12.75. 

Nu ska jag duka bordet medan pappa fixar iordning wienerschnitzel.  Sen är det dags att ladda för mello här hemma. Fast vi kommer nog ligga helt utslagna här i soffan allihop haha.

Njut kvällen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Suss 6 februari, 2016 at 23:17

  Perfekt med moardbord. Fina saker du har hittat, Kram

  • Reply Rebecca 8 februari, 2016 at 11:09

   Tack, vad kul att du gillar det ❤️

 • Reply Åse 7 februari, 2016 at 12:17

  💋 Puss, du är bäst!

  • Reply Rebecca 8 februari, 2016 at 11:08

   Puss tillbaka ❤️

  Leave a Reply