de där dagarna som kallas livet

morning glory

Den första koppen är alltid den bästa. Inte sant? Det är något alldeles särskilt med smaken på den. Den smakar liksom bara så första gången sen blir det inte så mer under dagen. Inte förrän morgonen efter igen.

mon amie

Jag kommer ihåg i min tonår när vi var ett gäng som brukade hänga på ett fik i stan och jag skulle lära mig dricka kaffe. Vid den tiden var jag en tedrickare av rang och hemma hos mina föräldrar så var skåpen proppade med olika blandningar såsom Söders höjder, Karlskronablandning och rolls roycen på den tiden, Rabarber med grädde. Var kväll var det minst en kanna som slank ner som jag delade med min kompis Hanna efter den obligatoriska kvällspromenaden runt Hässlegården.

Nu dricks det inte mycket te här hos oss. Varken K eller jag sippar särskilt mycket te, varken på morgonen eller kvällen. Jag hade dock en tedrickarperiod i Spanien som ni kan läsa mer om här . Manasulperioden har jag också lämnat bakom mig och numera om det dricks något så är det företrädelsevis ekologiskt lakritste. Vad föredrar ni? Te eller kaffe?

ingefära ikea

Igår kväll påbörjade vi projekt arbetsrum och ni ska få se bilder så snart det har blivit lite mer i ordning där inne.  Vi höll faktiskt på ända till 02:30 så John Blund ville inte riktigt ge sig av när klockan ringde imorse…..

Ledig dag idag och mannen ska mura någon dörr och jag ska städa undan här och sedan bege mig mot Väla och Granit för att fixa de sista sakerna till arbetsrummet.

Njut tisdagen!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Tessan 27 oktober, 2015 at 18:14

    Håller med om kaffet.. första koppen är magisk! Allt efter den är mer ”blah” 😉
    Jag var tedrickare som tonåring.. nu blir det mer sällan. Men häromdagen slank det ner en kopp pga halsont och förkylning 🙂

  • Leave a Reply