de där dagarna som kallas livet

mot kliande otäcka myggbett

Med den ljuva sommaren kommer också de där hemska myggbetten. Både barnen och jag har varit totalt sönderbitna den senaste veckan. Och om det är något som triggar mina barn och som får dem att inte SOMNA på kvällarna så är det faktiskt just myggbett. Samma gäller mig själv. Kommer ihåg hur man som barn, särskilt hemma hos farmor & farfar, fick betten indränkta i salubrin och jeeezus vad man luktade ättika. Dessutom sved det ju som bara den. Tack och lov för att det idag finns andra lite mer luktfria medel att ta till.

4V5A0677

4V5A0694

ZALVE är en sårläkande kräm som påskyndar läkningen vid olika typer av mindre sår, samtidigt som den verkar antibakteriellt. Passa lika bra på skrubbsår och insektsbett som på brännskador och blåsor. Helt enkelt en allround salva som är toppen att ha med i necessären. ZALVE  är en medicinteknisk produkt med kliniskt bevisad sårläkande effekt. Salvan är utvecklad och tillverkad i Sverige och den innehåller varken parabener eller andra konserveringsmedel. Salvan kan köpas receptfritt på apotek.

4V5A0689

4V5A0684-2

Perfekt för både söta sessor och busiga ninjor som ingen av dem vill ha kliande myggbett och nästan slogs om salvan häromdagen.

Kram

[inlägget är i samarbete med ZALVE]

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply JUNITJEJ 12 juni, 2016 at 08:27

    Jag får införskaffa den krämen!

  • Reply Amanda 12 juni, 2016 at 08:39

    Eller söta ninjor och busiga sessor!

  • Leave a Reply