de där dagarna som kallas livet

När man får oväntat besök

Så blir man minst sagt lite överrumplad och förbannar sin trasiga mobil.

Den här veckan har varit intensiv. Minst sagt. Alla andra mammor (och pappor) som har en partner som är  borta mycket, veckopendlar etc. vet nog exakt vad jag menar. Ni andra kan nog föreställa er. K har varit iväg i fem dagar och den här veckan har jag inte bara varit dunderförkyld, jobbat långa dagar, det har dessutom varit föräldramöte på min skola där jag jobbar (kvällsjobb), parkour för Bruno och aktiviteter och läxor/prov för de andra barnen. När dessutom mobilen bestämmer sig för att kapitulera helt så inser man hur beroende man har gjort sig av den. I den lilla manicken finns kalender, e-post, sociala medier och inte minst gör den så att folk kan nå en. Döm därför om min förvåning när pianostämmaren Joakim stod i hallen klockan 8 imorse. De stora barnen hade just cyklat iväg till skolan, Bruno hade just vaknat och låg och slötittade på TV:n och jag stod i badrummet längst bort från ytterdörren och borstade tänderna när jag tyckte att jag hörde någon som knackade. Knackningarna blev hårdare och hårdare och jag rusade ut samtidigt som vår klocka som vi har vid dörren plingade för att berätta att någon just stigit in genom dörren. Min första tanke var att K fått sluta tidigare och tagit ett tidigare plan men den som mötte mig var pianostämmaren som blivit insläppt av Bruno. Där stod jag i sunkig myspyjamas med håret på ända och tandborsten i ena handen. ”Hej, hej fick jag  klämma fram med ett leende. Just det, det var ju idag du skulle komma.” Inte för att jag bryr mig särskilt mycket men de tankar som flög igenom mitt huvud var ”jäkla mobilskrälle!” och ”varför gör jag aldrig slag i saken och köper mig ett par trevligare myskläder”.     myskläderDå jag börjat yoga en del så tänker jag att jag skulle kunna göra två flugor på smällen genom att köpa yogakläder som också går att ha som myskläder. Smart va? Jag gillar verkligen yogakläderna från Ellos egna kollektion Sense of Karma.

Mjuk yogahoodie i grått
Yogabyxor i bambu med bred & skön mudd
Yogalinne med sport-bh inne i linnet

Nu är det iofs så att jag inte har haft någon vidare shoppinglust den sista tiden. Det har varit för mycket med allting annat. Jag vet att jag lovat visa bilder på trädgården men det får bli senare. När allt är klart på riktigt. Fortfarande är det ett on-going project och numera är jag så hiskligt trött på renovering och trädgårdsfix så det står mig upp i halsen. Antar att det blir så när man har hållit på för länge. Vi är ju inte mer än människor när det väl kommer till kritan.

Kram & njut av fredagen ❤️

[inlägget är i samarbete med Ellos]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply