de där dagarna som kallas livet, Gran Canaria

När man måste svalka sig

Det har varit så otroligt varmt här nu i flera dagar och det känns faktiskt härligt att lämna när det är på topp. Då är det de stunderna man minns och kan plocka fram sen man är hemma i Ängelholm igen. Dock verkade det som att solen hade varit på besök i nordvästra Skåne idag. Stort gilla på det!


Alba hängde idag med några vänner till stranden för lite häng där medan grabbarna och jag stannade kvar hos oss. Vi gick ner en snabb sväng och doppade oss vid Veril Playa bara och sen fick det bli pool resten. 


Killarna har lekt och hoppat i poolen och jag har gjort ett och annat dyk och även kört lite yoga här på baksidan. Jag försöker lära mig yoga på egen hand genom att titta i böcker, på olika bloggar och diverse hemsidor. 


Oslagbar min på Brunisen haha ❤ 


Det är nästan olidligt i solen så idag har jag legat under träden istället. Så härligt när man bara kan ligga och lyssna till vågorna. Havet skymtas bakom glasstaketet på min vänstra sida. En oerhörd lyx att bo på första parkett från havet. Vågornas brus kommer jag sannerligen sakna. Så underbart och rogivande. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply