de där dagarna som kallas livet

nästan kriminellt

Jag vaknade just efter att ha tagit mig en liten tupplur. Det är inte ofta det händer, men när det gör det så känns det så himla gott i hela kroppen, knoppen och i själen. Sömn är ju ett omstritt ämne för oss småbarnsföräldrar och det är ganska ofta förknippat med en hel del stress. Det är inte ofta man får många timmars sammanhängande sömn. Är det inte det ena barnet som ska upp på toa så är det bebisen som är vaken. För hans sömnrutiner liknar inte någon annans. Och det är tyvärr därför som jag håller på att avveckla amningen. Annars tycker jag att det är så mysigt med den där närheten, men att inte få sova är detsamma som tortyr. Och att få slumra en stund på dagen idag var kriminellt skönt.

jessica När man sedan vaknar upp av ett meddelande från den här människan, som inte är det minsta annorlunda (tja, förutom att hon har lite konstiga ideér vad gäller 5:2 dieten)  utan bara helt UNDERBAR,  där hon skriver att hon har hittat en keramikurs till mig då blir man bara helt varm i hjärtat ♥ Mer omtänksam människa får man leta efter!  För om det är något jag har saknat här nere så är det min keramik. Jag måste ju känna mig hel och det är pusselbiten som har saknats.  Så håll nu tummarna för att denna kursen/stället funkar.

Är det någon av er som håller på med keramik eller något annat hantverk?

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jess 4 september, 2013 at 15:21

  Ja jisses vad du kan fixa med bilderna, jag ser ju både utvilad och vältränad ut, hahaha. love you 2 <3

 • Reply helenasenklavardag 4 september, 2013 at 15:43

  Vilken snygg bild på dig!!! Kul om det funkar, för det är ju kul att kunna hålla på med något där nere också. Jag gick keramikkurs för många år sedan, sedan har det blivit massor av kurser, så som vävning näverslöjd mm, men pratar vi 80 tal..
  Kram i massor
  Helena

  • Reply Jess 4 september, 2013 at 20:37

   Helena, om du menar bilden ovan så är det faktiskt jag..men jag tackar för komplimangen:-))

 • Reply Adela 4 september, 2013 at 19:26

  Minns än hur skönt det var att få sova och vila ut under småbarnsåren!
  Kul med keramikkurs! Gissar att man måste ha känsla för det där med lera….jag ska nog hålla mig till fotografering…;))

  Kramar
  Adela

 • Leave a Reply