de där dagarna som kallas livet, skönhet

Nationaldag och nytt sidoprojekt

6:e juni och Sveriges nationaldag och jag hoppas att jag får se många vackra flaggor idag. Själv står den lilla flaggstång vi har (som har hängat med till Spanien ToR) på bordet denna mulna morgon i juni. Jag har hört hela veckan att LÖRDAG ska bli galet fin så jag håller tummar och tår att de tunga molnen försvinner.

Doodle

En häftig sak är att även Google flaggar för Sverige. För första gången så är det en svensk illustratör som har fått göra en doodle, och den svensken är ingen mindre än Stina Wirsén känd för sina vem-böcker för barn. Det är dessa figurer som hr fått pryda loggan:)

Här i vårt casa fortsätter trädgårdsarbetet och min förhoppning är att det framskrider lite. Barnen fick en uppgift igår, och de var ute i trädgården redan strax före 8 och började gräva och köra skottkärra. Själva så var vi lite segare….. Det känns att det har varit intensiva veckor. I dag åker jag dessutom till Karlskrona en vända tillsammans med dottern. Har en del att fixa med där.

En annan sak som har hänt på sistone är att jag  har blivit oberoende återförsäljare för Forever. Ni som känner mig vet ju att jag vurmar för naturliga och ekologiska produkter och när jag lärde mig mer om detta företag och dessa produkter så kändes det helt rätt. Jag får berätta mer sedan och även ta fram ett bra erbjudande till er! Forever har både hudvårdsprodukter och kosttillskott i sitt sortiment och själv använder jag bådadera.

Forever produkter

 

Nej, nu väntar trädgården och spåret på mig! Häromdagen slog jag mitt rekord och hade mer ork än på länge. Kändes underbart!

KRAM så länge!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Sylvia 6 juni, 2015 at 15:18

  Köpte Aloes Heat lotion igår, riktigt bra för ömma axlar. Trevlig nationaldag 🙂

  • Reply Rebecca 9 juni, 2015 at 18:29

   Ja, visst är den! Jag är stormförtjust i den!!
   Kram

 • Reply Mian på Finaste mattan 6 juni, 2015 at 16:20

  Vad kul, hennes grejor är bra, teckningarna är lättsamma och fina. : )

  • Reply Rebecca 9 juni, 2015 at 18:31

   Ja, visst är de! Så himla fina.

 • Reply Helenas enkla vardag 8 juni, 2015 at 17:34

  Nej men vad kul!! Antar att det är Nilla som du jobbar åt, vet ju att du provade C9 av henne. Kul kul..Då kommer vi ses.
  Kram Helena

 • Leave a Reply