kläder och mode

New in

God kväll på er!

Såååå ljuvligt att semestern vankas med stormsteg. Barnen slutade skolan i går och för första gången på länge så var både K och jag hemma och kunde vara med på skolavslutningen. Alba slutade trean och Julian slutade fyran, herresjösses sicka stora barn vi har ❤️

4V5A0708

På sen eftermiddagen åkte vi vidare till Helsingborg för att fira Åses fina barn Nicholas och Michelle som tog studenten. Själv minns jag min student som att det var igår fastän att det var galet länge sedan. Jag kommer ihåg att jag tyckte att det var en av de absolut bästa dagarna i mitt liv. Den påbörjades på en klippa i Karlskrona skärgärd med färska jordgubbar och jordgubbschampagne/bubbel. Det var rätt inne på den tiden haha.

4V5A0722

Jag inhandlade ny sommarstass på Lindex. Kunde bara inte motstå den vackra kjolen och linnet med lite vidare passform passade utmärkt till. 4V5A0746

De cognacsfärgade sandalerna (som sitter som ett andra skinn- helt galet sköna!!) kommer från Ellos.

4V5A0718-2

Jag har verkligen en crush på grönt. Men jag verkar inte vara helt ensam om det. Tycker det är mycket grönt över huvud taget både inredningmässigt och klädmässigt, men inte mig emot.

Idag har K varit i Oslo, Alba i Helsingborg, Bruno hos en kompis och jag har kunnat spendera 1 1/2 timme på gymmet. Vardagslyx de lux för en småsliten småbarnsmamma som jag själv. Det blev 5 snabba kilometrar och styrketräning. Love it!

Tittar in snart med lite reatips!

Kram på er

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply