Inredning, sovrum, vardagsrum

Nu fick jag en idé

När jag fick se bilderna här nedan så blev jag så himla, himla glad. De gjorde min dag! Vi har ju ett stort brunt skåp här hemma, nästan identiskt med det på bilderna här,  som jag inte riktigt har vetat vad vi ska göra med. Jag har pendlat mellan om vi ska behålla det eller sälja det men efter att ha sett de här bilderna så blir det definitivt kvar. Skåpet har hängt med sedan lägenhetstiden i Karlskrona, blev sedan inbyggt i matrummet i huset på Bergåsa och här i Ängelholm har det mest känts malplacerat.

majorna1
Det som är fiffigt är att man har byggt en hel vägg där man har byggt in skåpet och sedan hängt på ett par andra dörrar. En säng skulle jag inte vilja ha bakom dörrar även om jag tycker de tär en cool idé men väggidén kommer jag nog faktiskt att ta efter.

majorna2 majorna3 majorna4 majorna5 majorna6

Skön mix i den här lägenhet som även om den ser väldigt stylad ut även känns väldigt ombonad. Den stora växten i hörnan bakom soffan börjar bli lite av ett måste på mäklarbilder numera känns det som:) Och jag får lov att erkänna att jag har en egen i sovrummet. Väldigt fin och dekorativ! Annars har jag en rush på röda växter för tillfället. Får väl ta ett varv med kameran snart.

Kram & härlig lördagskväll

(om ni vill se mer av lägenheten som är till salu just nu så gör ni det här)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Angelina 24 oktober, 2016 at 17:17

    Väldigt fint.

  • Reply Karin B 4 november, 2016 at 21:39

    Vilket vackert hem!

  • Leave a Reply