de där dagarna som kallas livet

Ny hårfärg och olaplex

Men hej ville underbart sommarväder vi har fått! Jag har trotsat feber och förkylning och vågat mig ut några stunder för att njuta av solen. Inte mycket annat att göra när man har tre stycken som inte vill annat än ut.

olaplex5

När solen äntligen börjat titta fram är det ju dessutom så dags att ta tag i håret som fått vila ett bra tag från allt vad färg heter. Jag har ju i grund och botten väldigt mörkt hår så att få det så ljut som det är nu är såklart en process. Magdalena på Nidenom har jobbat sig fram för att hitta en perfekt kall blond nyans precis som jag vill ha det.  Mitt hår var blonderat i olika etapper och höll liksom inte riktigt samma nyans rakt igenom om man säger så.

 

För att kunna dra på lite extra på längderna och samtidigt rädda dem så har hon använt sig av olaplex. Denna lilla mirakelkur som stärker håret och som dessutom återskapar hårets egna svavelbindningar samtidigt som det får håret att kännas tjockare.

vardagsrum-2

Mitt hår som det såg ut innan Magdalena satte saxen och färgen i det denna gång (liiite sprött i  topparna om man säger så). Lite skillnad i färg beroende på dagsljus och kvällsljus. Får lägga utfaller bilder imorgon från hur det ser ut i dagsljus.

vardagsrum-11

Grymma Magdalena på Nidenom!

vardagsrum-3

Känner mig alltid som en rymdvarelse när jag sitter med folieslingor haha.

olaplex

olaplex-2

 

 

Ser ni vilken skillnad det blev på håret?! Nu har vi dessutom satt i hårslingorna för tredje gången och håret är lika fint som det var från början. Jag måste verkligen rekommendera dessa löshårsslingor som bara förtjockar lite. De tillsammans med Olaplex får till och med ett tunt hår som mitt att se ut som värsta svallet. Jag gillar verkligen inte när mitt år blir för guldigt eftersom det då går ihop med min hudfärg så därför har vi lagt i en nyansering för att få det extra kallt. Sen är det ju viktigt att köra silverschampoo varje veck får att dra ut eventuella guldiga stänk.

Nu önskar jag er en riktigt skön dag i det strålande solskenet som är utlovat. Själv kommer jag hänga på en fotbollsplan någonstans i Skåne.

See you later ❤

Kram

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply