Inredning

Nyheter från Markslöjd

I veckan fick jag ett gäng trevliga bilder på Markslöjds nya lampkollektion där de kombinerat teknik och design. Sju nya lampor i olika stilar med USB finns nu i butik. Själv har jag länge varit sugen på en kombinerad vägglamphylla och hyllan multi med USB är ju faktiskt väldigt trevlig. Priset är också trevligt om man jämför med de andra som finns på marknaden. Hittade den för 728:- på ett ställe.
markslojd3
markslojd1

Vi har också pratat om att köpa lampor till barnen som har inbyggda laddare men i och med att de har iPhones så måste man tydligen köpa till något speciellt skal för att de ska fungera så detta känns som en bra lösning.

markslojd5 markslojd6

markslojd7

Imorse åkte killarna iväg på match och jag passade på att sticka till gymmet. Skönt med en riktig genomkörare. Jag hade önskat att jag hade hunnit träna mer än jag gör men som läget är nu med K borta större delen av tiden får jag nog nöja mig med 2-3 ggr. Det är något som det kommer att bli ändring på när vi är på Kanarieöarna och min plan är att träna varje dag:) Det finns inget som slår en löptur längs med strandpromenaden.

Glöm inte att kika in ikväll för då återkommer jag med vinnaren av tävlingen av locktången från Babyliss.

Kram ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply