LCHF, shopping, spanien

nyplockade bryn och lite hjälp till naglarna (O.P.I)

I dag flydde vi återigen vårt casa. Här är så hiskeligt varmt och vi har bara AC i två av sovrummen. Man vänjer sig säkert med tiden men det är SÅ klibbigt. Och fuktigt. Således drog vi till ett köpcenter här i närheten, till fots bör tilläggas. Lämnar man sin parkering här utanför vårt hus nu så får man inte den tillbaka så bilen fick stå kvar och vi fick lite smygmotion. Här är fullt av turister och andra badglada.
piccolecose

Min mamma passade på att göra en pedikyr med nagellack och jag vaxade ögonbryn och överläpp. Det är så billigt här och jag betalde bara 9€. Jag upplever det som att kvinnor här tar bättre hand om sig själva och prioriterar dessa typer av behandlingar. Här ses det inte som någon extravagant sak att fixa sina naglar eller sina fötter. En vanlig manikyr här kostar runt 10€.

Hudterapeuten som gjorde mina bryn kollade också på mina naglar (som jag gjorde med gelélack på ett annat ställe för en månad sedan) och ansåg att de var i behov av ”treatment”. Så självklart köpte jag med sånt hem….. Märkligt att jag aldrig kan gå från något ställe tomhänt?!
opi-treatment

Är det någon som har testat? Fungerar det? Jag ska måla på varannan dag och inte förrän om två veckor så kan jag lägga på nytt gelélack, när naglarna har stärkts igen.

Annars har vi en riktigt slapp lördag här i Spanien och vi har inte kommit iväg till poolen alls idag. I går var vi några vändor dit och då hade jag också Jessicas dotter här som hjälpte mig att passa bebisen en stund. Så lyxigt! Jag kunde till och med laga mat ifred utan att ha sötnosen hängandes i benet.
kycklingpaj-lchf
Då blev det favoriten kycklingpaj med vitkål (LCHF) fantastisk god. Dessutom hade jag en pajmix med mig hemifrån från Blending bliss så det gick extra smidigt. 

Ikväll blir det torskfilé med räkor. Mums!

Ha nu en riktigt mysig lördag!

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Jess 24 augusti, 2013 at 18:07

  Hm..nu fick du mig att titta på mina tår..de behöver också påfyllning..suck…
  Kram J
  Ps: Dottra min kan du låna när du vill <3

 • Reply Nilla 24 augusti, 2013 at 19:01

  Intressant detta med gelelacket. Jag misstänker att mina naglar behöver stärkas också och har funderat på detta lack. Skriv gärna vad du tycker sedan. Ha en fin kväll! Kram Nilla

 • Reply Välkommen Hem! 24 augusti, 2013 at 21:35

  Vilken härlig bild på dig och sötnosen!
  Tänk om det kunde vara så där überbilligt med manikyr och pedikyr och allehandla andra behandlingar här i Svedala också, då kunde man lyxa till det för sig lite oftare.
  Men det är ju tokdyrt allt sånt här hos oss, suck! 🙁
  Kram o fortsätt o njut av sol och värme vännen!
  Judita

 • Reply Tina 25 augusti, 2013 at 13:46

  Hade gärna gått på fler behandlingar här hemma om det inte hade varis så himla dyrt….men en o annan behandling unnar jag mig , lite lyx måste det finnas i vardagen. Kyckligpaj med vitkål lät väldigt gott något för mig som oxå äter lchf. Kramisar Tina

 • Reply bia 25 augusti, 2013 at 14:32

  Härligt att bli ompysslad lite, skulle nog behöva fixa mina naglar jag också, nu efter resan….kom hem för några timmar sedan….och har varit uppe sen två i natt och åkte först buss i två timmar och sen flyg i fyra timmar, så jag känner mej helt slut och lite yr……men det var en fantastisk resa;)))…..bilder kommer när jag hinner blogga…..först måste jag fixa och tvätta efter resan….
  Hoppas du har det bra och det var länge sen jag hörde nåt från dej ;))
  Kram bia

 • Leave a Reply