design, Inredning, småprylar

Nytt från Stelton

Visst är den läcker, den nya färgen på den klassiska termoskannan från Stelton.

Denna kanna är inspirerad av den heta färgen koppar och denna gröna nyans ska föra tankarna till ärgad koppar. Härlig och vårlig tycker jag!  En annan nyhet från Stelton denna vår är en oljelampa i koppar som förenar dagens koppartrend med klassisk och tidlös design. Riktigt snygg!

Den hade lätt kunnat få flytta in i mitt kommande sovrum. Den är något alldeles särskilt med oljelampor och skenet som de ger ifrån sig. Mer oljelampor åt folket!

Här har det varit sjukstuga åter igen och dottern har nu fått konstaterad halsfluss. Det var inte många timmars sömn jag fick föregående natt med en bebis som vaknade stup i kvarten av något jag inte vet, och med Alba som hade så himlans ont i halsen. Nu har hon fått penicillin så förhoppningsvis kommer hon att känna sig betydligt bättre när hon vaknar i morgon. Vad gäller Brunos prickar så har det inte skett någon förbättring, däremot så har det kommit ännu fler. Världens bästa Rosa på Kungsmarkens BVC i Karlskrona har rådgivit mig lite via mejl, och i morgon ska jag ta nya bilder som hon ska visa för läkaren. Ett tips för er som bor i Karlskrona och är i behov av BVC, Kungsmarkens (som är privat och heter Precare) är grymt!

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Stoffisen 26 mars, 2014 at 17:55

  OMG! Så fin ljuslyktan var (eller vad kallas den?
  Superfin, den ska du väl köpa?

  Kram
  Stoffe

 • Reply Home2tiny 26 mars, 2014 at 20:37

  Älskar min Steltonkanna i svart, skulle kunna tänka mig en vit också, oljelampan är galet snygg, får de kanske flytta hem till ditt casa i Skåneland…..Kramisar Tina

 • Reply annorlunda underbara 27 mars, 2014 at 12:50

  Min oranga Stelton har fått bli kvar i Sverige, tror nästan den flyttat in hos syrran…..
  Kram Jess
  http://www.annorlundaunderbara.com

 • Leave a Reply