Inredning

Och hur glad blir man inte

när man sitter och kollar igenom sin inspirationsmapp på Pinterest och ögonen stannar lite extra på denna bild

och skåpet till vänster. Ett nästan exakt likadant skåp för inbyggnad står nämligen i vår källare i vårt hus (i brunt iofs men det är inget som inte går att fixa med lite färg). Måste nog mejla arkitekten om detta så att det kan göras rum i någon gammal dörrpost för att sätta in detta skåp med en hylla över.

Vill ni hänga med på Pinterest så är det bara att klicka här så kommer ni till min sida där ni kan följa mina anslagstavlor.

Nu mataffären, kylskåpet gapar tomt!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Michaela 22 januari, 2014 at 18:33

  Hej! Läser din blogg ofta, men aldrig kommenterat.. Så nu tänkte jag titta in och fråga var din fina skjorta du hade på dig hos Åse är köpt? Tyckte den var jättefin och du klädde så bra i den! ha en fin kväll!

  • Reply Piccolecose 22 januari, 2014 at 19:51

   Hej Michaela! Tack för snälla ord! Min skjorta kommer från ZARA och jag älskar den!! Borde finnas i butik. Köpte den för några veckor sedan. Kram Rebecca

 • Reply Catta 22 januari, 2014 at 19:56

  Hej snygging!

  Härlig inspo där, mycket samma smak du och jag, även om det kanske inte alltid syns i mitt hem 😉

  Som jag sagt förut, jag dör av längtan att få följa er i huset =)

  Kram och ha det gott!
  Catta

 • Leave a Reply