kläder och mode

Och så kom äntligen solen!!

Kan man tänka sig att solen bestämde sig för att titta fram till slut ändå. Så himla, himla ljuvligt!!! Själv har jag spenderat större delen av dagen i min grannes solstol medan barnen har lekt i vattenspridaren och ställningar har rests här hemma. Nu börjar det likna något. Att det hettar i ansiktet så här på kvällskvisten är väl något man får leva med, eller vad säger ni? Själv använder jag alltid Biotherms sun vivo i ansiktet. Det har jag gjort i flera år och tycker den är fantastisk.

IMG_2335

Nu när man nästan hade gett upp hoppet om solen så måste man ju bara fynda sommarkläder till vrakpriser. Jag älskar att shoppa shorts och dylikt på rea! Jeansshorts blir ju till exempel aldrig omodernt.

Ett par snygga shorts, ett linne och ett par flip-flops. Det behövs inte mer utan jag hade faktiskt kunnat bo i det. Mer eller mindre året om.
Nu har Ellos dessutom 30% extra rabatt på rean om du uppger koden 345707 i kassan. Och den gäller till och med den 24/7.

IMG_2336

I couldn’t agree more!
Kram

[inlägget är i samarbete med Ellos]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Lingon 20 juli, 2016 at 08:37

  Visst är det härligt?! 🙂 Ska precis ut på en cykeltur och njuta i solen.

 • Reply Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 20 juli, 2016 at 16:22

  Åh :), avis man blir vill också ha sol 🙂

 • Reply Liv 22 juli, 2016 at 11:47

  Så jäkla snygg du är alltså, wow. Liten fråga, var köper du sun vivo? Verkar som om den inte tillverkas längre. Nån som vet?

  • Reply Rebecca 30 juli, 2016 at 20:47

   Jag köpte ett gäng när vi bodde i Spanien så de håller fortfarande. Har använt den i tio år men det verkar som sagt som att den har utgått. Den har förmodligen blivit ersatt med någon annan.

   • Reply Liv 30 juli, 2016 at 21:03

    Yes, har köpt ersättaren nu och ska prova. Tack för svaret.

  Leave a Reply