kläder och mode

Och så kom hösten

Ljuvligt att vi fick njuta av sol och värme så länge som vi fick men nu har vinden vänt. Barnen tyckte till och med att det var mysigt härom morgonen när de fick ta på sig jackor, äntligen som de uttryckte det:) Men med en lite längre sommar så blir de mörka månaderna aningens kortare. I höst vill jag klä mig i skjorta, långärmade tröjor, boots och lite mer rosa på läpparna. Jag ska också ta hand om min torra hud som blir om möjligt ännu torrare på hösten.

ellos-conscious2

Tidningen CHIC köper jag alltid av gammal vana, dock vet jag inte riktigt om jag gillar den lika mycket längre sedan den har bytt redaktion. Vad tycker ni? Ellos conscious choice har blivit en ny favorit hos mig. Ekologiska kläder till humana priser som har producerats med hänsyn till miljö och människa. Tröjan här ovan kommer jag att beställa i fler färger. Mina nya glasögon är i pilotmodell från Tom Ford och de gillar jag lite extra mycket. Har suktat efter piotbrillor en tid och äntligen slagit till. Min hud som är både torr och känslig ska få lite extra TLC i form av ekologisk hudvård från Börlind. De en gång sönderplockade ögonbrynen får lite hjälp på traven med den överlägset bästa brynpennan från Anastasia  och läpparna fyller jag i med läpppenna när jag vill vara lite extra fin.

K och min pappa är på taket som vanligt och Brunisen och jag funderar på vad vi ska hitta på. Idag har vi bara lite ledighetsnys han och jag. Han vill hemskt gärna åka till sitt nya favoritställe gymmet medan jag känner mig lite seg idag och kanske föredrar lite shopping eller en fika på stan. Vi får väl se hur det blir.

Kram & trevlig fredag på er ❤️

[inlägget är i samarbete med Ellos]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply