de där dagarna som kallas livet

Oftast är det inte alls så lugnt som det ser ut

Ofta får man intryck på sociala medier och bloggar att allt alltid är så städat och harmoniskt hemma och särskilt då via de bilder man lägger ut. Jag skulle vilja dementera å det grövsta då det är stört omöjligt att alltid ha det städat och fixat hemma när man har barn i familjen. Här har vi tre barn och oftast även kompisar till barnen. Det är fantastiskt tycker jag men det gör ju också att det inte går att ha det tillrättalagt för jämnan. I så fall hade jag inte gjort annat än att gå och plocka, vilket jag iofs gör mycket av ändå. Ett hus i mina ögon ska vara levande och barnen ska få finnas och leva där. Sen är det så klart skönt om och när de håller sig på och till sina rum med alla sina tusen prylar.

23072017-4V5A4210-2

De senaste dagarna har jag känt av stressen lite extra. Jag är ledig hela sommaren medan K jobbar vilket i praktiken innebär att jag är själv med barnen större delen av tiden. För det mesta går det bra men när jag märker att andningen flyttar högre och högre upp i bröstet så märker jag att det har gått lite överstyr. DÅ är det skönt att kunna sätta sig ner och pyssla med något som får mig att komma ner i varv och i mitt fall är det gärna något kreativt. Så igår och idag har jag ägnat mig en hel del åt fotoredigering då det är något jag verkligen, verkligen gillar och det är lugnt. Julian har åkt till sin farbror i Malmö och Alba är iväg och leker med kompis. Bruno har sin kompis Levi här och de leker på för fullt utan att behöva mig.

23072017-4V5A4202-2

Den fina krukan med fetbladsväxten och pinnen med Ernstcitat fick jag av Åse & Daniel i lördags. Det stod Rebecca på den sa Åse:) och visst gjorde det det. Hon vet vad jag tycker om!

23072017-4V5A4214-2

Jag har haft ett litet träningsuppehåll och känner att jag saknar det något kopiöst. Ska bli skönt att sätta igång igen. Jag behöver de stunderna när jag kan bi hög på endorfiner, lyssna på mina Spotifylistor och också vara lite själv. Julian har blivit så stor att han mer än gärna passar lillebror den stunden. Barn växer med ansvar.

23072017-4V5A4200-2

Jag har också en halv plan på att städa garderoben då det svämmar över av framförallt toppar i den. Måste nog göra en liten omorganisering men först ska jag njuta av min kaffe och kolla på lite fler tutorials när det kommer till bildredigering (och surfa hus på Gran Canaria för vem vill inte flytta när vädret är så vidrigt som det har varit denna sommaren).

Hasta la vista ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply