belysning, design, Inredning, kök, sovrum, vardagsrum

Ögongodis från danska Gubi

gubi 1

 

Så snyggt så att man smäller av

Det danska varumärket Gubi ligger bakom de kända lamporna Bestlite och Grasshoper för att nämna några. Och i deras sortiment finns det så mycket fint att välja mellan och dessa bilder är verkligen perfekt stylade och väl balanserade.

gubi2

Det är mjuka toner, varma träinslag och det är klassiskt och modernt på samma gång. I dessa lifestylebilder som släpptes i höstas så har de blandat mässing, sten, pasteller, koppar, växter och trä och fotograferat sina produkter i en underbar miljö som inte är ett hem (vilket det ser ut som), utan på Design museum i Köpenhamn.

gubi5

gubi4

gubi3

Vackert parketgolv lagt i fiskbensmönster och än en gång gläds jag så in i själen att detta golv ligger i vårt nya hus. Se bilder här. Nu dröjer det inte länge förrän vi får tillgång till huset och vi LÄNGTAR!!! Just nu tänker jag mycket på köket och hur det ska vara. Vad som var bra med vårt förra kök och vad vi ville förbättra. Det är mycket man måste tänka på när man renoverar kök, och särskilt när man är som oss och spenderar största delen av tiden i hemmet i köket.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jess 14 december, 2013 at 12:22

    Det där var urläckert, första gången jag sett något i mintgrönt och faktiskt tyckt om det. Läckert ! Kram J

  • Reply Lingon 14 december, 2013 at 16:27

    Supersnyggt alltihopa. Jag måste åka dit? Museum för dansk design. Och skrivbordet på andra bilder. Sluuurp. 🙂
    Kramar och trevlig kväll

  • Leave a Reply