de där dagarna som kallas livet, spanien

¡Olé!

feria3
Det är tvära kast numera. Ena dagen är vi och tittar på huset i Ängelholm, och nästa klär vi upp barnen för den lokala Ferian här i Spanien. Lite ytterligheter:) Detsamma kan man säga om vädret, faktiskt var det så att vi var tvungna att köpa en mössa åt Bruno när vi var i Skåne (som han hade tillsammans med sina nya vinterjacka). Och så snart vi landat i Spanien så var vi tvungna att ta av honom byxorna för här var det 26 grader varmt. Himla skönt att komma hit igen faktiskt! Här är det ju sommar fortfarande!!!
feria2

Ferian som pågår nu här i Fuengirola är en stor folkfest som varar i cirka en vecka. Det är ett stort tivoli på marknadsplatsen och folk klär upp sig i sina allra finaste kläder och äter gott, dricker gott, dansar och sjunger. I dag skulle dessutom alla barnen i de lägre åldrarna klä upp sig då de skulle fira Ferian i skolan. Det var väääldigt uppskattat må jag säga och dottern valde själv sina kläder och accessoarer igår. Örhängena var extra viktiga♥ Och så blomman i håret förstås. Det verkar vara en riktigt härlig och festlig tradition och det var så mysigt att lämna barnen på skolan idag och se hur fina och uppklädda de var allihop!

feria1

Efter lämning fortsatte jag mot gymmet för att möta upp Jessica för lite träning. Det var så himla härligt att springa 5 km på löpbandet och därefter ta en kaffe tillsammans. Träning är verkligen beroendeframkallande.  Nu har jag lite att ta ikapp här hemma, ni vet berg av tvätt, lite städ, handling och allt annat som hör till. Ikväll ska vi också åka en vända till Ferian då det är ”barnens dag” och alla attraktioner är halva priset.

Jag återkommer lite senare med vinnaren av Moheda tofflorna!

KRAM på er!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Jess 10 oktober, 2013 at 11:14

  Jag flåsar fortfarande 😉
  Sööööta Albisen <3 Vackraste senoritan i stan.
  Kram J

 • Reply Adela 10 oktober, 2013 at 12:31

  Vilken jättsöt tjej och det måste vara riktigt kul för dem att klä ut/upp sig så här!
  Man vet ju själv när man var liten hur kul det var att fixa sig:)
  Braaaaaa där med träningen! Själv försöker jag hitta en variant på träning nu som gör att jag inte behöver anstränga en ond fot…;/

  Kramar och fin dag!
  Adela

 • Reply helenasenklavardag 10 oktober, 2013 at 12:57

  Spanien har lite roliga traditioner. När vi var i Barcelona ett år i slutet av september, då var det karneval i hela staden och jag tror de firade att semestern var slut. Hur man nu kan fira det. Kul var det för oss iallafall att komma mitt i allt detta. kan tänka mig att det var som i Rio… Vad fin hon är och vad lyckliga de ska vara att få klä sig så fint.
  Kram helena

 • Reply Tina Carlström 10 oktober, 2013 at 13:20

  Så fin dottern är. I skolan hade vi maskerad en gång, jag skulle vara en spank tjej ?!? och min syster klädde mig i lång röd klänning röd hatt och solpuder i hela fejset =)

 • Reply Stoffisen 10 oktober, 2013 at 16:05

  Heja vad duktigt att få ut Jess imorse!
  Hihi, bra jobbat.

  Vilken fin tjej. Hon passar som seniorita 😀

  Kram
  Stoff

 • Reply C 10 oktober, 2013 at 16:27

  WOW,
  Vilken Donna så söt och fin.
  Hälsa henne så gott

  • Reply pilotfrun 11 oktober, 2013 at 20:11

   Det har jag gjort! Hon blev så glad:)

 • Reply rektorskan 10 oktober, 2013 at 18:25

  Lika vacker som sin mor…..Hoppas fortfarande att vinnaren ska vara jag efter all tråkighet med mina tänder….Kram Mia

  http://bloggmorsorna.se/happyvardag/2013/10/10/nagot-overmodig/

 • Reply Nilla 10 oktober, 2013 at 19:43

  Åh vilken söt liten tjej! 26 grader varmt låter ju fantastiskt. Ja detta med beroendeframkallande, vet jag inte:) I wish, men jag har ju hört att man kan bli det tillslut *ler*. Kram Nilla

 • Leave a Reply