Inredning, samarbeten, tips

På inredningsfronten mycket nytt

Ikväll sprang jag 6 snabba kilometer och nu känner jag att jag är på gång igen. Den känslan är obeskrivligt underbar! Jag mår så mycket bättre när jag kan träna. Det är som en form av meditation och kontemplation på samma sätt. Jag blir faktiskt en bra mycket bättre mamma och människa när jag tränar. Det bli vi nog alla…. Idag hoppade jag styrketräning och den vanliga plankan. Idag var det nämligen vilodag efter 90 sekunder. I morgon är det 90 sekunder igen och sedan 120!! sekunder. Getting there….. Ikväll körde jag sidoplankan x 3 på vardera sida.

Jag kunde inte låta bli att sätta ihop ett litet collage med inredningsprylar. Det har ju mest blivit kläder på sistone men sånt går väl i vågor antar jag. Till saken hör också att jag verkligen gillar att sitta med dessa collage och tänka ut kombinationer både vad gäller inredning och kläder.

Ellos har ju en helt fantastisk rea och här är några av mina favoriter blandade med några som är till ordinariepris. Fast just nu kör Ellos 40% på dyraste varan så det känns ju inte helt hopplöst;) Ange bara koden 335474 i kassan när du ”checkar ut”. Denna kod gäller även på varumärken.

Marmorlampan i takmodell har vi över vårt matbord och jag ÄLSKAR den. Den är liten men naggande god! Ett riktigt fynd. Och dagbädden som i och för sig påminner ordentligt mycket om en betydligt dyrare variant är väldigt fin även om jag generellt är emot kopior.

[inlägget är i samarbete med Ellos]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Ekenäsliv 15 juni, 2016 at 13:13

  Härligt kollage!!
  En dagbädd känns bara sååå rätt just nu.
  Skulle med största sannolikhet somna på studs om jag la mig ner nu 😉

  Härligt att vara igång, känner med att löpningen flutit på bra 🙂
  Älskar helgmornar, då börjar jag alltid dagen med en runda nere vid havet <3
  Kram Anna

 • Leave a Reply