Inredning

På svensk mark

God kväll!

Nu har vi landat i den söta lilla stuga som är ”vår” för en vecka, efter en låååång dag som startade redan kl 4 i morse. Lite segt får jag jag väl erkänna då vi gick på vår favoritrestaurang La Farola igår i kväll och åt paella. Och i vanlig ordning packades det i sista stund:)

Efter en dramatisk flygtur, då mannen som satt bredvid mig fick ett diabetesanfall och var nästintill medvetslös i en halvtimme och en läkare fick tillkallas, nådde vi Ängelholm runt lunch. Våra underbara vänner hade lämnat sin bil, fulltankad och med babystol och två bilkuddar på Kastrups flygplats så det var var bara att köra därifrån. Så mycket det underlättar när man åker allihop. Tack Calle och Anneli! Ni är fantastiska ♥

Lunchen intog vi på ishallen, där det alltid serveras väldigt god mat och sedan åkte vi vidare till huset där ett möte med muraren var inplanerat.

Och där har hänt grejer må ni tro. Numera är hela planlösningen förändrad, och det nya golvet är lagt på övervåningen. Trägården välkomnade oss genom en explosion av blommor, blommande körbärsträd och äppelträd och det var underbart att se.

Här kommer kök och samvaro att vara och det är ytterdörren ni ser längst ner till vänster. Rakt fram på vänster sida där det sticker ut ett orange rör i plast ska den öppna spisen vara och bakom den kommer gästrum/kontor att finnas. Vi var helt begeistrade men sonen utbrast så fort han klev in genom dörren: ”MEN GUD, vad fult här är!!!!” Så klart att betong och lecaväggar inte är det vackraste i en 8-årings ögon.

Vår stuga ligger granne med några av våra bästa vänner här i Ängelholm och barnen har sprungit fram och tillbaka här i eftermiddag/kväll. Supermysigt! Dessutom har Marianne som jobbar inom tidningsbranschen skickat med mig en påse med massa svenska magasin så nu ska här läsas ikapp:)  Vi har boat in oss lite och jag har varit och handlat så att kylskåpet är påfyllt med alla de svenska favoriterna. Nu väntar sängen på mig då jag allaredan har varit uppe alldeles för länge. I morgon är en ny dag och Valborg dessutom.

Kram på er!

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply annorlunda underbara 29 april, 2014 at 20:38

  Ser jättemysigt ut och så roligt att ert hus går framåt i så rask takt. Ska bli himla kul att fortsätta följa projektet. Ha det nu underbart så ses vi när ni kommer hem.
  Kram Jess

  http://www.annorlundaunderbara.styledevie.se

 • Reply happyvardag 29 april, 2014 at 20:51

  Välkomna hem….Hoppas ni får en skön vecka här på hemmaplan. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/04/28/att-kanna-igen-sig-sjalv/

 • Reply Mariette 29 april, 2014 at 21:47

  Underbar stuga ni kan spendera dagarna i och planera för huset.
  Det kommer bli så bra.
  Ha en fin vecka fullspäckad med inredningsdetaljer 🙂
  Kram

 • Reply Tess - Svengelska Huset 30 april, 2014 at 04:48

  Låter som ni kommer ha ett fantastisk besök här hemma. Och det är hur kul som helst att följa er renovering! Spännande! Kram

 • Reply anita 30 april, 2014 at 09:53

  Vad härligt det låter att komma till Sverige just när det är som du säger ”explosion” av blomster. I mina öron låter det också underbart med ett kylskåp fullt av svenska godsaker! Ha det så gott!

 • Reply Viktoria 30 april, 2014 at 12:11

  Havsbaden? Ser oavsett helt fantastiskt underbart ut, glad Valborg!

  Kram V

 • Reply PJ 30 april, 2014 at 20:06

  Låter märkligt att landa i Ängelholm och ta bil från Kastrups flygplats? Inte så nära alls. MEN ha en fin tid i Sverige.

 • Leave a Reply