de där dagarna som kallas livet

Pannkakskyssar & hemmaträning 

Lördag idag och vi är hemma allihop. K har ledig hela helgen vilket känns extra lyxigt. Den här veckan har sprungit iväg, barnen har varit i skolan på dagarna och varje kväll har de haft någon aktivitet. De har börjat på både fotboll och klättring vilket har varit mycket uppskattat. 

Det har varit många promenader då vi går och både lämnar och hämtar barnen på skolan varje dag. Men också bad i poolen, solande och lite annat.Jag har kört hårt med min träning och träningsvärken som jag drog på mig i måndags satt i ända tills igår. Fast jag trotsade den och körde på ändå. Kul med ett nytt koncept! 

Jag provade också att coacha K igenom passet och han blev både svettig och kände av benen lite:) 

Det känns verkligen otroligt lyxigt att kunna träna varje dag, strosa längs med strandpromenaden och inte ha en massa måsten. Ofantligt välbehövt. Idag blåser det lite men soligt och varmt är det så jag tänkte lägga mig och kolla lite på barnen som leker i poolen. Ha en riktigt fin dag ❤

Kram 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marie 14 januari, 2017 at 14:30

  Åhhh vad det ser underbart ut =)! Så härligt att komma ifrån ekorrhjulet – njuta, ha tid för barnen och varandra, träna m:m. Stressen i vardagen är det slitigaste här hemma tycker jag, i kombination med mörkret som gör att man har inte en chans att hinna komma ut på promenad i dagsljus efter jobb och aktiviteter! Men snart kommer våren även här i Sverige och jag längtar =). Tack för en inspirerande blogg och fortsätt att njut =)

  Marie

 • Reply Åse 15 januari, 2017 at 19:14

  Åh såååååååå underbart!!! ❤❤❤
  Kul med BBG! Kör också igen nu! Puuuuuss!!

 • Leave a Reply